Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NASTAVAK NATJECANJA U 3. HNL JUG

Neretva će protiv Splita igrati već 6. ožujka

Objavljeno prije

Prijatelji sporta pa tako i nogometa stalno se pitaju pa kad će više početi natjecanje, kada ćemo moći na tribine i uživati u igri svojih momčadi.

Znade se s kojim su problemima suočeni savezi i klubovi, igrači, uprave i treneri čiji naporan rad u slučaju samoizolacije može otići u vjetar.

U Splitu su predstavnici klubova 3. HNL jug zasjedali i raspravljali o kalendaru natjecanja, a nakon rasprave usvojen je tzv. model B.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Tako je zaključeno da će se 6. ožujka odigrati zaostale utakmice 17. kola, dok bi se 13. ožujka odigrale utakmice 18. kola. Zatim bi se već u srijedu, 17. ožujka organizirale utakmice 19. kola, a kad se sve zbroji klubovi bi u ožujku trebali odigrati po šest utakmica.

Utakmice posljednjeg, 34. kola trebalo bi organizirati 5. lipnja ove godine.

Novi kalendar u skladu je s najavama Vlade RH da će se od 1.ožujka ići u novo popuštanje mjera što bi značilo i mogućnost za početak natjecanja na otvorenom.

Inače, u nastavku prvenstva utakmica će se moći odgoditi isključivo na temelju broja pozitivnih nalaza na COVID (po tri nalaza u Drugoj i Trećoj ligi), ali samoizolacija kao argument za odgodu neće više vrijediti.

Primjerice, ako neki klub bude imao dva pozitivna člana i pet igrača u samoizolaciji tada neće imati pravo tražiti odgađanje utakmice.

Nogometaši Neretve 6. ožujka odigrat će zaostalu utakmicu s momčadi Splita, a u 18. kolu dočekuju NK Kamen.

OPUZENSKO UŠĆE

Otvorene prijave za Memorijalni turnir rukometa na pijesku ‘Stipe Vuletic’

Objavljeno prije

Otvorene su prijave za prvi Memorijalni turnir rukometa na pijesku ‘Stipe Vuletic’,  koji će se održat na Opuzenskom ušću 20.-21. kolovoza.

Prijave se primaju najkasnije tri dana prije početka turnira, a kotizacije za ekipe su besplatne!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije