Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

KARATE KLUB METKOVIĆ

Nedjeljko Prusac brončani na prestižnom karate natjecanju ‘Bosna Open’ u Sarajevu

Objavljeno prije

U nedjelju je Karate klub Metković, sa svoja četiri natjecatelja nastupio u Sarajevu, u Areni Hotela Hillsa, na međunarodnom karate turniru ‘Bosna Open’, na kojem je nastupilo 111 klubova iz 8 država sa 1505 natjecatelja.

Nedjeljko Prusac je u osvojio brončanu medalju u kategoriji dječaci -30 kg, pobjedama je došao do polufinala, te izgubio od finaliste, da bi u repasažu pobijedio i popeo se na postolje ovog prestižnog natjecanja.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nastupili su još i Nicole Petković, koja je dobila prvu borbu,  drugu izgubila, na žalost njena protivnica nije ušla u finale, pa nije imala priliku za repasaž. Filip Prusac je napravio redoslijed od tri pobjede, potom gubi za ulazak u polufinale, protivnik ulazi u finale i vuče Filipa za repasaž, ali nažalost gubi borbu za broncu i plasira se na visoko 5 mjesto između 20 natjecatelja. Ena Nižić u prvoj borbi ostaje neriješeno, ali na odluku sudaca gubi, nakon čega protivnica ne ulazi u finale, čime nije imala priliku za repasažnu borbu za broncu.

Bosna Open je među najvećim klupskim natjecanjima u regiji, te nas veseli ovakav rezultat najmlađe ekipe KK Metković.

RENT-A-CAR M 740

ČETVRTI PUT ZAREDOM PRVAKINJA HRVATSKE

Župan Dobroslavić primio košarkašice ŽKK Ragusa

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Jelena Dadić Račić u srijedu su primili aktualne prvakinje Hrvatske – košarkašice ŽKK Ragusa, kao i predstavnike stručnog stožera i Uprave kluba.

Župan Dobroslavić čestitao je uspješnim košarkašicama na obrani naslova prvakinja.

– Četiri puta zaredom biti na samom vrhu u Hrvatskoj zaista je za svaku pohvalu. Svjesni smo da to iziskuje i puno odricanja, truda i zalaganja i ja vam na tome čestitam, – poručio je župan te čestitke uputio i trenericama, kao i Upravi kluba na kontinuiranoj podršci.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Podsjetimo, Ženski košarkaški klub Ragusa u sezoni za nama obranio je četvrti put zaredom titulu prvakinja Hrvatske. Šesti je ovo trofej za uspješne dubrovačke košarkašice u posljednje četiri godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije