Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

BICIKLIZAM

Najmlađi članovi BK Metković uspješni na MTB utrci hrvatskog kupa XCO Banovo brdo

Objavljeno prije

Foto - Biciklistički klub Metković (9)

U nedjelju je u Popovcu kod Belog Manastira održana MTB utrka hrvatskog kupa XCO Banovo brdo. Na zahtjevnoj stazi s puno promjena ritma natjecalo se preko 120 natjecatelja iz cijele Hrvatske, te susjednih zemalja.

Od članova BK Metković Marko Talajić se popeo na najvišu stepenicu postolja osvojivši prvo mjesto u kategoriji U11. Ovom pobjedom Marko je preuzeo vodeće mjesto u ukupnom poretku hrvatskog kupa u kategoriji U11.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Svoje vatreno krštenje na stazi Banovo brdo imale su Lara Bokšić, Mara Talajić i Iva Dominiković. Lara je u kategoriji U11 curice došla do drugog mjesta i srebrene medalje, dok je u istoj kategoriji Mara, nažalost, zbog pada morala odustati. Najmlađa članica Metkovića Iva okitila se brončanom medaljom, ali i samopouzdanjem za slijedeće utrke.

Svoj doprinos Klubu dao je i Dalibor Talajić koji je na ovoj zahtjevnoj stazi došao do 8 mjesta u kategoriji Veteran A.

Sveznalica 7400xXpx

​Mala ekipa bit će upamćena i po navijanju i gromoglasnoj podršci svim natjecateljima na stazi.

Ovaj uspjeh najmlađih članova BK Metković je vjetar u leđa za daljnji nastavak rada s djecom što i je primarni cilj Kluba. Djeca su budućnost i u tu budućnost treba ulagati. Sudeći prema uspjesima, ali i sreći i zadovoljstvu djece BK Metković radi odličan posao.

Tekst/Foto: Biciklistički klub Metković

OD 8. DO 10. PROSINCA

Dani Jegulje ovoga vikenda u Hotelu Merlot

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović po promotivnim cijenama

Objavljeno prije

Kasna jesen vrijeme je kada jegulja doseže idealnu veličinu i kakvoću te ujedno vrijeme i najvećeg lova ove neretvanske delicije. To naravno znači da je došlo vrijeme i za tradicionalne „Dane Jegulje“ u Hotelu Merlot!

„Dani jegulje“ manifestacija je koju organiziramo od 2014. godine s ciljem promocije ove jedinstvene neretvanske delicije kao i gastronomskog potencijala doline Neretve.

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović iz naše obiteljske vinarije po promotivnim cijenama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Petak 8. 12. 12-18h – Dan otvorenih vrata Vinarije Prović, posjetite našu obiteljsku vinariju u sklopu hotela, kušajte vrhunska vina te ostanite na delicijama od jegulje

Subota 9. 12. specijaliteti od jegulje dostupni su tijekom cijelog dana a od 19h večera uz muziku uživo i glazbeni Sastav Larus.

Sveznalica 7400xXpx

Noćenje u hotelu uz 35% popusta ukoliko rezervirate mjesto za ručak ili večeru.

Informacije i rezervacije

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije