Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

DOBAR START BOĆARA U PRVOLIGAŠKOM PRVENSTVU

Na otvaranju novog prvenstva BK Metković pobijedio Komolca

Objavljeno prije

Na startu novog prvoligaškog boćarskog prvenstva u južnoj skupini koja ima 8 klubova, boćari Metkovića bez većih su problema ostvarili sigurnu i uvjerljivu pobjedu u susretu sa starim poznanicima, boćarima Komolca.

Domaći su odmah stekli prednost od 5:3, zatim su tu prednost uvećavali, uz pokoji poen gostiju, do 13:5 uoči četiri zadnje discipline. U te četiri discipline igrači Metkovića pobijedili su u 3, a gosti u samo jednoj, tako da su na kraju slavili s konačnih 19:7.

Bila je to dobra uvertira u novo prvenstvo u kojemu bi Metkovci, žele li ući u Jedinstvenu prvu ligu, trebali zauzeti jedno od tri prva mjesta.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Svi igrači Metkovića odigrali su standardno dobro, a posebice dobro igrali su  Grbić, Dodig, Vidović i J. Krstičević.

1. ŽNL - LIGA VETERANA

Veterani Neretve novu sezonu otvorili pobjedom protiv Konavljanina

Objavljeno prije

Veterani NK Neretva pobjedom su zakoračili u novu prvenstvenu sezonu u 1. ŽNL – Liga veterana, sinoć su u Metkoviću bolji bili od Veterana NK Konavljanin s rezultatom 4:0 (3:0).

Pogotke za Neretvu su postigli, prošlogodišnji prvi strijelac lige Mario Tutavac, koji i novu sezonu otvara furiozno, s tri komada u mreži gostiju iz Čilipa. Uz njega se u listu strijelaca u drugom poluvremenu upisao i Filip Majić te postavio konačnih 4:0 za Neretvu.

Sastav NK Neretva: 1 Antonio Kuran (v), 12 Zoran Bubalo (v), 00 Mile Bebić⁩, 4 ⁨Darko Zeljić, 5 Mišo Obradović⁩, 6 Tomislav Miletić, 7 Mario Gujinović, 8 Mario Galov, 9 Josip Galov, 13 Filip Majić, 19 Ivan Galov⁩, 20 Neven Majić, 21 Mario Tutavac, 22 Mile Jerković, 44 Darko Glavan, 77 Mislav Vučković, 12 Zoran Bubalo (C). Trener: Goran Galov.
Predstavnik kluba: Boris Galov.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Odgođeni susret 1. kola protiv HNK GOŠK Dubrovnik veteran 79 na rasporedu je u četvrtak, 7. prosinca u Gospinom polju u Dubrovniku.

1. ŽNL – Liga veterana – Lista strijelaca nakon 2. kola

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije