Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

HŠK METKOVIĆ

Na božićno-novogodišnjem turniru za kadete najuspješniji Marin Kljusurić, Mihael Borna Bjeliš i Ante Filipović

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Večeras je u HŠK Metković organiziran turnir za kadete povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.

Sudjelovalo je 10 igrača i članova HŠK Metković, a igralo se devet kola uz tempo igre 10 minuta po igraču. Najuspješniji igrač bio je Marin Kljusurić s osvojenih 8 bodova iz 9 odigranih partija. Drugo mjesto osvojio je Mihael Borna Bjeliš sa sedam bodova, dok je treće mjesto pripalo Anti Filipoviću s osvojenih 6,5 bodova.

Najboljima su uručene prigodne nagrade, a ovaj turnir će svakako postati tradicija HŠK Metković kao i turnir za seniore koji se igra 30. prosinca (ponedjeljak) s početkom u 17 sati.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

NERETVANSKA LAĐA PONOVNO NA VOGALONGI

UL sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na regati tradicijskih plovila u Veneciji

Objavljeno prije

Udruga lađara sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na Vogalongi od 17. do 19. svibnja 2024. te tako četvrti put predstavlja neretvansku lađu na najpoznatijoj regati tradicijskih plovila u Veneciji.

– Ove je godine ULSIM u suradnji s Framom Metković, Goranom Matićem i Marijom Tomić Veraja odlučila uz promociju neretvanske lađe promovirati i kulturu kazališta zahvaljujući našim gimnazijalcima i framašima koji će u Veneciji na Campu San Polo izvesti svoju predstavu Pravilnik za brak čija je premijera bila u Metkoviću u prosincu 2023. godine. Ovom suradnjom nastojimo potaknuti očuvanje neretvanske baštine, lađe, i promovirati rad naših mladih framaša, učenika Gimnazije Metković, koji su svojim trudom i dobrovoljnim radom pridonijeli promociji kazališnog života našeg Grada.

Zahvaljujemo našim sponzorima te Ministarstvu vanjskih poslova i Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala naš rad i svojim donacijama omogućila nam odlazak u Veneciju, – rekao je predsjednik ULSIM, Dalibor Obradović.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije