Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HŠK METKOVIĆ

Na božićno-novogodišnjem turniru za kadete najuspješniji Marin Kljusurić, Mihael Borna Bjeliš i Ante Filipović

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Večeras je u HŠK Metković organiziran turnir za kadete povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.

Sudjelovalo je 10 igrača i članova HŠK Metković, a igralo se devet kola uz tempo igre 10 minuta po igraču. Najuspješniji igrač bio je Marin Kljusurić s osvojenih 8 bodova iz 9 odigranih partija. Drugo mjesto osvojio je Mihael Borna Bjeliš sa sedam bodova, dok je treće mjesto pripalo Anti Filipoviću s osvojenih 6,5 bodova.

Najboljima su uručene prigodne nagrade, a ovaj turnir će svakako postati tradicija HŠK Metković kao i turnir za seniore koji se igra 30. prosinca (ponedjeljak) s početkom u 17 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U-GYM BUDUĆNOST METKOVSKOG SPORTA

Rukometaši Metković Mehanike zadovoljni pripremama u Ultimate Sports Gymu

“Pogođen je taj moment, kod nove teretane, novih igrača, sa novim trenerom prve momčadi i dobivena je jedna sinergija koja će jamčiti rezultat u Premijer ligi.”

Objavljeno prije

Rukometaši Metković Mehanike pripreme za predstojeću premijerligašku sezonu odrađuju u Ultimate Sports Gymu, body clubu koji je zasigurno budućnost metkovskog sporta.

Nakon dva tjedna priprema u U-Gymu rukometaši imaju samo riječi hvale, a oni pristigli iz drugih sredina ističu da se ni u većim gradovima nisu susretali s bolje opremljenim prostorijama za vježbanje.

Suradnjom sa U-Gymom zadovoljan je i predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Teretana U-Gym se nameće kao najprihvatljivije rješenje. Radi se isključivo jutri, u CrossFit prostoriji i u grupi. Također, djelatnik teretane, naš rukometaš, diplomirani kineziolog Branimir Vučković je novi kondicijski trener i prema informacijama koje do sad imamo od igrača radi se o super dobroj kombinaciji. Znači, pogođen je taj moment, kod nove teretane, novih igrača, sa novim trenerom prve momčadi, i dobivena je jedna sinergija koja će jamčiti rezultat u Premijer ligi, – uvjeren je Veraja.

Podsjetimo, od ovog proljeća i novoopremnljene CrossFit prostorije, U-Gym se sa svojim sadržajima smjestio preko tri kata ‘Volare’ zgrade. Bilo da je riječ o teretani, fitnesu, crossfitu, ili nekom drugom sadržaju poput pilatesa, fizioterapije il’ pak finske saune, stručno osoblje, treneri i fizioterapeuti  U-Gyma su Vam uvijek na usluzi.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije