Ostanimo u kontaktu

U SUBOTU SE NASTAVLJA NATJECANJE U 3.HNL JUG

Može li Neretva iznenaditi Uskoka?

Objavljeno prije

Prvenstvo 3. HNL jug postaje sve zanimljivije ne samo zbog borbe za prvaka nego i borbe za opstanak u ligi.

Dovoljno je reći da je razlika u bodovima od sedmoplasirane Sloge koja ima 36 bodova do 16-og GOŠK Dubrovnika (30 bodova) samo šest !

Što se tiče kandidata za osvajanje prvoga mjesta, za sada je u najboljoj poziciji Jadran LP s 50 bodova. Slijedi ga Neretvanac na drugom mjestu s 44 boda, Split se dobrim nastupima probio na treće mjesto (40 bodova), a na četvrtom su Hrvace s 39 bodova. Iako su za sada najozbiljniji kandidati za prvaka Jadran LP i Neretvanac, moguće je da se do kraja dogode i neka iznenađenja.

Uostalom do kraja natjecanja ima još dosta utakmica. Što se začelja tiče, u najtežem položaju nalazi se BŠK Zmaj iz Blata, koji je posljednji sa samo 24 boda.

Upravo je Neretva u prošlom kolu na svom terenu s Blaćanima inkasirala tri vrijedna boda uz pobjedu od 3:1.

Metkovci su u subotu u 28. prvenstvenom kolu gosti Uskoka na Klisu, momčadi koja je na osmom mjestu s 36 bodova, dok se Neretva nalazi na 13. mjestu s 31 bodom.

Igrači Neretve pokazali su prošle subote da nisu zaboravili igrati nogomet, djelovali su kao skladna cjelina i borili  se za boje svoga kluba  te najavili bolje rezultate do kraja.

Posve je jasno da im utakmica s Uskokom neće biti nimalo laka. Pozitivan rezultat mogu dohvatiti jedino uz izniman napor  i maksimalnu energiju.

Trener Armando Marenzi utanačio je sa svojim igračima  način igre i taktiku za svaku dionicu na utakmici. Igrači su također odlučni ispuniti trenerova i klupska očekivanja kako bi s novim bodovima ili bodom lakše ulazili u nova iskušenja. Oni to znaju i mogu, pa smo uvjereni da se s kliške tvrđave mogu očekivati dobre vijesti.

Neretvanac iz Opuzena pokušat će se pobjedom u srazu s kamenom približiti Pločanima koji će biti gosti Uranie u Baškoj Vodi.

Raspored 28. kola:

  • GOŠK Dubrovnik – Zmaj (M)
  • Uskok – Neretva
  • Vodice – Primorac (B)
  • Zmaj (B) – Zagora
  • Hrvace – Split.
  • Neretvanac – Kamen
  • Sloga – HV Posedarje
  • Urania – Jadran LP

GODIŠTE 2008.

Održane 1. Dječje sportske igre ‘Preko’

Objavljeno prije

U organizaciji četiri metkovska kluba – Karate kluba Knez Domagoj, ONK Metkovića, Biciklističkoga kluba Metković te RA Jerkovac, a uz potporu Grada Metkovića, danas su na igralištu ONK Metkovića održane 1. Dječje sportske igre Preko.

Više od stotinjak djece uzrasta 2008. godišta i mlađega natjecalo se u različitim disciplinama poput potezanja konopa, štafete, trčanja u vreći  itd.

S obzirom da je prošlu godinu obilježila pandemija koronavirusa te većina klubova nije imala natjecanja, svrha 1. Dječjih  sportskih igara Preko je promicati sport u Metkoviću te zdrave načine življenja.

Igrama je nazočio i predstavnik Grada Metkovića, predsjednik Sportske zajednice grada Metkvića, Ante Zovko, a svi natjecatelji dobili su diplome za sudjelovanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije