Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KARATE KLUB METKOVIĆ

Mila Vekić i Duje Žderić izborili nastup za reprezentaciju Hrvatske

Objavljeno prije

Mila Vekić i Duje Žderić izborili su nastup za reprezentaciju Hrvatske za mlađe uzraste na predstojećem Balkanskom prvenstvu koje će se održati početkom mjeseca lipnja u Beogradu, Srbija.

U subotu, u Zagrebu je održan Kup Hrvatske, kao izborni turnir za nastup u reprezentaciji Hrvatske u mlađim uzrastima na Balkanskom prvenstvu u Beogradu. Karate klub Metković pod vodstvom trenera Denisa Žderića i Ante Krstičevića nastupio je sa četiri natjecatelja koji su osvojili dva odličja.

Mila Vekić srebro, u kategorije djevojčice 2011 -44 kg

Duje Žderić bronca, u kategoriji dječaci 2009 +55 kg

Nastupili su još Mirko Matić i Marta Ćerlek, iako su imali borbe za broncu u repasažu, nažalost uspjeli su se plasirati samo na 5 mjesta.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo našim mladim karatašima i trenerima/klubu na uspjehu.

SEZONA 2021/2022.

Karate klub ‘Knez Domagoj’ uspješno završio još jednu natjecateljsku sezonu

Objavljeno prije

Nakon dvije godine neizvjesnosti  i zabrane natjecanja i treniranja zbog pandemije COVID 19, napokon smo dočekali jednu sezonu u kojoj su se organizirala natejecanja. Naš klub je sezonu odradio veoma uspješno. Odradili smo 10-tak natjecanja. U klubu smo veoma zadovoljni ovosezonskim rezultatima, posebno zbog okolnosti u kojima smo djelovali posljednje dvije godine, ističe Mijo Volarević te dodaje:

U ovoj sezoni imamo 80-tak osvojenih medalja, i zlatnih i srebrenih i brončanih..

Treba istaknuti da smo bili uspješni i na Državnom prvenstvu za ml. uzraste gdje je naš natjecatelj Matej Kljusurić osvojio 3 mjesto i brončanu medalju. Medalja je za poen izmakla Deanu Knežiću, Za medalju na državnom imale su meč i Erika Vasilj, Lucija Plećaš i Jelena Lazarević.

Naš natjecatelj Matej Kljusurić je svojom medaljom s Državnog prvenstva zaradio  priznanje Športske zajednice grada Metkovića za sebe i za klub.

Moram istaknuti da je ovu sezonu na svojim leđima najviše iznio trener Mladen Kolovrat. Tek u drugom dijelu sezone priskočio mu je trener Ante Bebić, a na samom kraju i trener Mijo Volarević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo svim natjecateljima i trenerima.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije