Ostanimo u kontaktu

REGIONALNA ŠAHOVSKA LIGA

Metkovski šahisti poraženi u 6. kolu

Objavljeno prije

Protekloga vikenda odigrano je redovno 6. kolo Regionalne šahovske kadetske lige gdje je ekipa OŠ Stjepana Radića bila domaćin ŠK Brotnjo 1 iz Čitluka (BiH), a rezultat je bio 6 – 2 u korist gostiju iz BiH. Postignuti rezultat mogao je biti i u korist kadeta OŠ Stjepana Radića, ali ponestalo je koncentracije u samoj završnici gdje su kadeti imali gotovo dobivene partije na nekoliko ploča. Bez obzira na poraz, ekipa je ostala na izvrsnom trećem mjestu regionalne lige. Za ekipu OŠ Stjepana Radića nastupili su: Marin Kljusurić, Dominik Blaž Bakalar, Mihael Borna Bjeliš, Jakov Šiljeg i Ante Crnjac. Kadeti OŠ Don Mihovila Pavlinovića izgubili su od ŠK Čapljine (BiH)  5 ½ -2 ½ .

Rezultati 6. kola:

OŠ Stjepana Radića, Metković – ŠK Brotnjo 1., Čitluk (BiH)   2 -6

ŠK Čapljina, Čapljina (BiH) – OŠ don M. Pavlinovića, Metković  5 ½ – 2 ½

ŠK Brotnjo 2., Čitluk (BiH)  –  ŠK Ploče, Ploče   0 – 8

ŠK Zrinjski, Mostar (BiH)  – ŠK Široki Brijeg, Široki Brijeg (BiH) – odgođeno

Organizator ovog kola bila je OŠ Stjepana Radića uz sponzorstvo Konobe „Dva Galeba“ i Piterije „Kod Dragog“

Zadnje, sedmo kolo, igra se u Čitluku uz sudjelovanje svih osam ekipa gdje će biti proglašenje pobjednika i dodjela prigodnih nagrada najboljim pojedincima.

Izvor: voditelj Škole šaha Slavko Bakalar – OŠ Stjepana Radića

TEŽAK PORAZ ŽNK NERETVA

Bolja ekipa Donata pobijedila Neretvu u Metkoviću

Objavljeno prije

Autor

Nogometašice Neretve doživjele su težak poraz na svom terenu u utakmici doigravanja za ostanak s ekipom Donata iz Zadra, 1:6 (1:1).

Doista, bez obzira na sve okolnosti, nitko nije mogao očekivati da će metkovski prvoligaš doživjeti to što je doživio, ali to je sport, nekada se dobiva a nekada gubi.

Mogu se prihvatiti obrazloženja da u redovima našeg prvoligaša nije bilo nekoliko igračica ili zbog ozljeda ili zbog poslova. Stoga u klubu jedva čekaju postavljanje umjetne trave na pomoćnom igralištu čime će se značajno poboljšati uvjeti za rad.

Domaće su povele već 10.minuti pogotkom Marije Herceg koju je lijepo pronašla Mandić. No, Donat je ubrzo izjednačio rezultat, a zatim postigao i drugi gol za odlazak na odmor.

U nastavku, pomalo razbijena Neretva bez dovoljno snage i koncentracije, nije uspijevala postići gol, dok su gošće to učinile još četiri puta i upisale posve zasluženu pobjedu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije