Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DVOBOJI AUTOHTONIH KUPSKIH 'ŠIKLJI'

‘Metkovke’ ovog vikenda sudjeluju na manifestaciji ‘Kupske noći’ u Sisku

Objavljeno prije

Članice Udruge lađarica Metkovke sudjeluju na manifestaciji “Kupske noći” koja se održava 26.-28.8.2022. u organizaciji Grada Siska i Turističke zajednice Grada Siska.

“Metkovke” su sretno doputovale u Sisak kao jedine predstavnice neretvanskih lađarica uz pokroviteljstvo Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metkovića.

Danas nastupaju s dvije ekipe u dvoboju autohtonih kupskih čamaca “šiklji” na rijeci Kupi.

Sveznalica 7400xXpx

Sretno cure!

KUP JADRANA

Osam novih medalja za Karate klub Knez Domagoj

Objavljeno prije

Danas je u Splitu u organizaciji Karate kluba Sokol održan karate Kup Jadrana, na kojem je sudjelovalo 500 natjecatelja iz 36 klubova iz četiri države Hrvatske, BIH, Crne Gore i Mađarske.

Karate klub Knez Domagoj je sudjelovao s 11 natjecatelja, u katama i borbama i osvojio 8 medalja. U katama su medalje osvojili: Šime Volarević i Sara Rajič – srebro, zatim: Marin Pehar, Mia Bunoza i Brigita Obradovič – broncu.

U borbama srebro je osvojila Nicole Petković a broncu Dean Knežić i Matej Kljusurić.

Sveznalica 7400xXpx

Još su klub predstavljali: Gabrijela Bebić, Ena Nižić i Lucija Rebac.

Čestitamo svim natjecateljima a Gabrijeli, Eni i Luciji želimo više uspjeha drugi put.

Svi natjecatelji su pokazali odličnu tehniku i znanje, a Nicole Petković zaslužuje posebne čestitke za borbe. Do finala je pobijedila sve svoje protivnice, i nine im dozvolila da ni jednog trenutka pobjedu dovede u pitanje. U finalu je nesretno izgubila s rezultatom 1 – 0.

U katama posebne čestitke zaslužuje Šime Volarević, koji već sa svakog natjecanja donosi medlju i to je već postalo pravilo.

– Još jednom čestitke svima, a KK Sokol Split čestitke na organizaciji i domaćinstvu, poručuju iz KK knez Domagoj Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije