Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

BORBA ZA DRUGU POZICIJU

Metkoviću na travnjak dolazi dobro rspoloženi Konavljanin

Objavljeno prije

ONK Metković

U okviru 19. kola 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske na igralište ONK Metkovića dolazi NK Konavljanin iz Čilipa. Obije ekipe bore se za drugu poziciju, iza neuhvatljivog GOŠK-a  i trenutno su skupile 28 bodova, tri manje od druge Croatie.

Metković ove sezone igra sjajno na domaćem terenu i da nije bilo lošijih igara na gostovanjima sigurni smo da bi bili uvjerljivo drugi. Konavljanin pak u Metković dolazi nakon visoke 5:2 pobjede nad Jadranom i sigurno će tražiti načina da se vrati kući neporažen.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čeka nas jedna zanimljiva utakmica, a mi se nadamo da će bodovi ponovno ostati na popularnom „Štruvinom“ i da će Metković nastaviti lov na toliko željeno drugo mjesto.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 17 sati.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije