Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VERAJA O NOVIM POJAČANJIMA

Metković Mehaniku pojačao Mateo Rodin iz Nexea, te Josip Bezer novim ugovorom na dvije godine

Objavljeno prije

Metković Mehanika nastavlja s pojačanjima za nadolazeću premijer ligašku sezonu, nakon Tomića, potpisana su još dva nova ugovora. Prvenstveno riječ je o desnom beku Mateu Rodinu, koji dolazi iz Nexea te domaćem Josipu Bezeru kojem je produžen ugovor na dvije godine.

Kako smo doznali od predsjednika kluba Nikole Veraje ovim pojačanjima formirana je glavna okosnica momčadi za predstojeću sezonu.

30-godišnji Čapljinac na poziciji desnog beka Mateo Rodin, bivši je igrač Nexe-a kojem je ugovor istekao ovog ljeta, a prije toga igrao za Izviđač i u Prvoj francuskoj ligi. To je rješenje za desnog beka, i produžena je suradnja sa Josipom Bezerom, lijevim vanjskim, na još dvije godine, čime je postao neizostavan kotačić u klupskom mehanizmu, – kazao je Veraja.

Kako doznajemo, za ‘kapitalca’ Rodina pronađen je dodatni sponzor jer Klub sam to ne bi mogao financirati.

Rodin nam je jako bitan igrač jer kod ljevaka nemamo nekog rješenja. Mislim da je s  Rodinom, jučer Tomićem te Bezerom, i zadržavanjem prijašnje momčadi postignut kostur tima za nadolazeću premijer ligašku sezonu, – zaključio je Veraja.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

 

ŠKU KRVAVAC

4. Memorijalni pikado turnir u čast pokojnog predsjednika PK Krvavac, Marija Gnječa

Objavljeno prije

Športska kulturna udruga Krvavac organizira 4. Memorijalni pikado turnir u čast svoga pokojnoga prijatelja i predsjednika Pikado kluba Krvavac, Marija Gnječa.

Turnir će se održati u Domu kulture Krvavac, u subotu, 17. lipnja s početkom u 18:00.

Sve informacije i prijave možete ostvariti na brojeve telefona 099 2009 868 – Brane Rakić i 098 854 946 – Mario Vučković.

Pokrovitelj turnira je Općina Kula Norinska i Pikado savez DNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije