Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

BOLJA IGRA METKOVACA

Metković Mehanika ostvarila petu prvenstvenu pobjedu, Mornar Dramalj je pobijedila s pet pogodaka razlike

Objavljeno prije

U prvih šest minuta rukometaši Metković Mehanike ostvarili su seriju pogodaka 4-0, dok su gosti svoj prvi gol polučili u 9. minuti.

Metkovci su bili uigraniji, konkretniji, brži i precizniji pa gostima nisu dopustili niti približavanje što se rezultata tiče.

Prednost bolje momčadi iznosila od tri do pet golova razlike, da bi se na odmor otišlo pri rezultatu 11:7.

Preciznošću su se u prvom dijelu istaknuli Medić i Cvitanović sa po tri pogotka.

U nastavku su domaći opet imali značajnu prednost od 4 do pet pogodaka razlike, ali od 38. do 41. minute na opće iznenađenje Mornar radi seriju 0:4, a pogotkom ”neuništivog” Tomislava Huljine koji je nekad davno igrao za Metković stiže do 16:15! Još jednom su gosti došli na pogodak razlike, a zatim Metković radi 4-0 seriju i stiže do 23:17, gosti su uspjeli postići još jedan pogodak pa je konačan ishod bio 23:18.

RK Metković Mehanika – RK Mornar Dramalj Crikvenica 23:18 (11:7)

Za petu prvenstvenu pobjedu metkovskog prvoligaša zaslužni su i strijelci: Medić 6, Marić 5, Cvitanović 4, Marević 2, Čutura 2, Bezer 2, te Krešić i Džono po jedan gol.

Pogledajte video prijenos utakmice.

OČEKIVANI NASTAVAK PRVENSTVA ZA 4 TJEDNA

RK Metković Mehanika: još je dugo do nastavka prvenstva

Objavljeno prije

Autor

Rukometaši Metković Mehanike marljivo vježbaju u svojoj dvorani i pripremaju se za nastavak prvenstva. Od prekida natjecanja zbog epidemije korona virusa prošla se tek dva tjedna, a do najavljenog ili mogućeg nastavka ostala su još četiri tjedna odnosno pet prvenstvenih utakmica.

Posve je jasno da ni trenerima ni igračima nije nimalo lako tempirati pripreme s obzirom na to da se radi o duljem prekidu, ali iz te kože ne može se, pa svi, kako doznajemo uredno obavljaju svoje zadaće.

U momčadi nema nikakvih promjena, svi igrači rade, vježbaju i nastoje zadržati kontinuitet u svim aktivnostima.

I naši rukometaši, uostalom kao i mnogi drugi, unatoč nemogućnosti igranja dokazuju da vole sport kojim se bave i klub čije boje brane, a sve u nadi da će opaki virus nestati s lica zemlje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije