Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ISPUNJENA DVORANA NAKON TOLIKO GODINA

Metković Mehanika novi je premijer ligaš

Objavljeno prije

Metković je nakon 13 sezona dobio svog premijer ligaša. Metković Mehanika je u uzvratnoj kvalifikacijskoj utakmici na svom terenu u nazočnosti 2500 gledatelja s Karlovcem odigrala 22:22. Nakon pobjede u prvom susretu u Karlovcu, 33:35, taj rezultat bio je dovoljan za veliko slavlje igrača, stručnog stožera, navijača i prijatelja kluba i rukometa.

U prvom dijelu Metković je bio apsolutno bolji takmac. U 13. minuti domaća prednost bila je 5:3, a u 15.minuti 6:3.

U završnici prvog dijela Karlovac je smanjio prednost Metković Mehanike, tako da se na odmor otišlo sa samo dva gola razlike za domaće.

U nastavku je bilo dosta dramatično što se rezultata tiče, ali je na kraju sve dobro završilo za novog člana Premijer lige.

Uprava kluba koja je prije dvije-tri godine najavila nove pomake u razvoju rukometa u Metkovića, obavila je hvale vrijedan posao. Nakon toliko godina sportska dvorana bila je posve ispunjena. U dvorani i izvan nje prevladavali su osmjesi, pjesme, pozdravi … Svatko se mogao osvježiti pićem, vraćale su se stare teme, rasle su emocije. Nakon više od dva desetljeća od velebnih uspjeha Metković Jamba, u subotu navečer vidjeli smo neke nove klince i djevojčice, neke nove navijače koji vole rukomet.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitke prije svega igračima Metković Mehanike, stručnom stožeru i upravi na velikom uspjehu, s nadom da premijer ligaški status neće trajati samo jednu sezonu.

Pratite Metković NEWS, slijede izjave i foto-galerija…

 

97. GODIŠTE I MLAĐE

Otvorene prijave za treće izdanje Malonogometnog turnira na Kladi

Objavljeno prije

Otvorene su prijave za treće izdanje Malonogometnog turnira na Kladi – 97. godište i mlađe, na igralištu pored crkve sv. Franje Asiškog.

Kotizacija po ekipi iznosi 400,00 kn.

Prijave su otvorene do 14.srpnja preko Instagrama Malonogometniturnirklada.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije