Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

PRVO MJESTO U JUŽNOJ SKUPINI

Markica Dodig mlade boćare županije doveo do završnice boćarskog prvenstva u Rijeci

Objavljeno prije

Mladi boćari Dubrovačko-neretvanske županije

Završnica Boćarskog prvenstva Hrvatske za juniore održat će se od  4. do 5. travnja u Rijeci, a među osam sastava koji su izborili put na završnicu nalazi se i sastav Dubrovačko-neretvanske županije čiji je voditelj i trener Metkovac Markica Dodig, a kojemu asistira Luka Hendić.

Mladi boćari naše županije osvojili su prvo mjesto u Južnoj skupini Prve juniorske boćarske lige Hrvatske i s tim kapitalom stekli su pravo sudjelovanja u završnici u Rijeci.

Prije odlaska u Rijeku mladi boćari su pod stručnim nadzorom Dodiga i  Hendića neko vrijeme vježbali u Metkoviću. Te je pripeme voditelj Markica Dodig ocijenio uspješnima.

-Na okupljanju i na pripremama u Metkoviću bilo je 12 igrača iz svih županijskih klubova. Samtram da su selekcija i pripreme obavljeni više nego uspješno pa u Rijeku odlazimo s neskrivenim  optimizmom i željom da osvojimo prvenstvo Hrvatske. To bi po mom mišljenju bio novi impuls u animiranju mladih za bavljenje boćanjem, a potom i za nove uspjehe seniorskih ekipa – kazao nam je Dodig.

Pero Jakić

BK METKOVIĆ UKNJIŽIO JOŠ JEDNU POBJEDU

Boćari ispunili obećanja, na zimski odmor s devet bodova

Objavljeno prije

Boćarski klub Metković

U subotu je u Boćarskom domu u Metkoviću odigrana utakmica između BK Metković i Dugopolja, a radilo se o odgođenom susretu iz prvoga kola. Metkovci su bili daleko bolji te su s 18:8 pobijedili goste. Svi igrači pružili su na završetku natjecanja u ovoj godini (jesenski dio prvenstva nastavit će se 19.siječnja), svoj maksimum, izgarali su za svaki poen i na kraju stigli do tri nova boda. Sada ih imaju ukupno devet, i nalaze se na petom mjestu na ljestvici 1.HBL.

U prvim igrama rezultat je bio 5:3 za Metković, a potom su ostvarene pobjede u svim disciplinama, osim u jednom preciznom i jednom krugu, dok je jedna ‘guma’ završila neodlučeno.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije