Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NERETVA SKORO KOMPLETNA I ŽELI OSTAT NEPORAŽENA

Mario Svaguša: Zadar poštujemo, ali nismo ni bez izgleda!

Objavljeno prije

U subotu, 13. studenoga nastavlja se prvenstvo 3.HNL jug utakmicama 15.kola. Na rasporedu je niz zanimljivih ogleda, a za prijatelje Neretve svakako je najzanimljiviji onaj u Zadru, Zadar-Neretva.

Riječ je o susretu dva bivša prvoligaša, ali i o dva kluba koja su osjetila sve atribute natjecanja i u županijskim ligama iz poznatih razloga.

Trenutačno stanje na ljestvici ide u prilog Neretvi koja na šestom mjestu raspolaže s 23 boda, dok Zadar na devetom mjestu ima 19 bodova.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Možda Zadar računa i na prednost domaćinstva, ali i na činjenicu da je nakon nešto lošijeg starta uspostavio ravnotežu s takmacima iako iza vodećeg Jadrana LP zaostaje za golemih 10 bodova.

Igrači Neretve su unatoč svim objektivnim problemima marljivo vježbali tijekom proteklih dana. Mladići žele nastaviti s uspjesima koji dolaze isključivo uz punu pripravnost i zajedništvo kojega u Neretvi ne nedostaje.

Sveznalica 7400xXpx

Dade se naslutiti da će konačno momčad biti 100 posto kompletirana što je u odnosu na prošlo razdoblje ključna vijest i spoznaja.

– Ne mogu vam reći ništa više osim da u Zadar putujemo da ne izgubimo. Do našega cilja možemo doći jedino našim  načinom igre i punim doprinosom svakoga pojedinca. Riječ je o dva bivša prvoligaša, o dva kluba koja desetljećima pišu povijest dalmatinskog i hrvatskog nogometa. Ja sam davno rekao da je Zadar jedan od glavnih favorita za osvajanje prvog mjesta u 3.HNL jug. Raduje me spoznaja da ćemo biti skoro kompletni, možda i prvi put u ovom dijelu prvenstva. Marić će sigurno igrati, vraća se i Zovko, a nedostajat će Bruno Jelavić zbog žutih kartona, – rekao nam je uoči puta u Zadar trener Neretve Mario Svaguša.

Inače, preostala su još tri kola u prvom dijelu prvenstva. Nakon Zadra, Neretva će ugostiti Vodice, a u zadnjem kolu putuje u Ivanbegovinu. Utakmice 15.kola počinju u 13 sati i 30 minuta.

Raspored 15. kola:

  • Zadar-Neretva,
  • Kamen-Uskok,
  • Junak-Jadran LP,
  • Urania-OSK,
  • Neretvanac-Primorac,
  • Zmaj-GOŠK,
  • Split-Zagora,
  • Hrvatski vitez-Hrvace,
  • Sloga-Vodice.

IMENOVANA NOVA UPRAVA

Nikola Manenica novi je predsjednik UO ONK Metković

Objavljeno prije

Večeras je u prostorijama OŠ don Mihovila Pavlinovića održana redovna Izborna skupština ONK Metković na kojoj je za novog predsjednika UO izabran Nikola Manenica.

Dopredsjednik UO je bivsi predsjednik Ivica Kaleb, a za nove članove imenovani su Damir Vekić, Tomislav Miletić, Igor Talajić Gringo, Vedran Vištica i Mario Galov.

Predsjednik Skupštine ostao je Josip Plećaš, a njegov zamjenik je Nedjeljko Marušić.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Predsjednik Nadzornog odbora je Marin Talajić, podpredsjednik je Damir Vladimir a kraj njih redom sjede Ivica Palameta, Leo Kozina i Mile Bebić Kondak.

Disciplinsku komisiju čine Goran Marušić, Tonći Jerković i Vlatko Petrić.

Sveznalica 7400xXpx

Tajnik kluba ostao je Marin Jelčić.

Uz članstvo kluba Skupštini su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Robert Doko te predsjednik Sportske zajednice grada Metkovića Ante Zovko.

Čestitamo novoimenovanoj Upravi!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije