Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KARATE KLUB METKOVIĆ

Laura Ćulum brončana sa Grand prix Croatia u Samoboru

Objavljeno prije

Karate klub Metković

KARATE KLUB METKOVIĆ nastupio je sa tri natjecatelja na jednom od najjačih međunarodnih klupskih turnira u Europi, jer je zadnji kontrolni turnir za većinu zemalja, pred Europsko karate prvenstvo, koje se ove godine održava u Danskoj.

U mlađim kadetkinjama u najtežoj težinskoj kategoriji +55 kg nastupilo je 20 natjecateljica, među kojima su bile dvije natjecateljice KK.Metković, Laura Ćulum i Lucija Utovac, inače reprezentativke Hrvatske i nositeljice dvije medalje, srebra i bronce sa Prvenstava Balkana.

LAURA ĆULUM je prvo kolo bila slobodna, dok u drugom pobjeđuje Larin Azbu predstavnicu Izraelskog karate saveza sa 4:0, u trećem kolu također pobjeđuje Hanu Pavšić iz KK.Kolektor Idrija iz Slovenije sa 6:1, da bi u četvrtom kolu izgubila 1:0 od Sare Tomić iz KK.Bushido iz Hrvatske. Sara ulazi u finale i povlači Lauru u repasaž za brončanu medalju, gdje Laura čeka pobjednicu prvog kola repasaža, te u drugom odlučujućem kolu pobjeđuje Sumeu Bašić iz KK.Regeneracija iz BiH sa 4:0 i osvaja brončanu medalju..

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

LUCIJA UTOVAC, u istoj kategoriji prvo kolo je bila slobodna, drugo kolo pobjeđuje 1:0 Yuliu Melnykiovu iz Ukrajinskog karate saveza, ali u trećem kolu gubi od Nine Lukende iz KK.Bushido Zagreb sa tijesnih 1:0, a pošto Nina ulazi u finale gdje je i osvojila prvo mjesto, povlači Luciju u repasaž za broncu, Lucija u repasažu u prvom kolu pobjeđuje Slovenku Ajdu Stučin sa 10:0, ali u drugom odlučujućem kolu za brončanu medalju ostaje nerješeno 0:0 i nažalost gubi na izglašavanju 5 sudaca i osvaja 5 mjesto ( 4 mjesto u karateu ne postoji)

Nastupio je i DUJE MIHALJEVIĆ u učenicima, gdje u prvom kolu ostaje neriješeno rezultatom 3:3 sa Ahmedom Jusufbegovićem iz KK.Samuraj iz BiH, ali zbog prednosti Ahmedovog prvog boda gubi borbu, Ahmed prolazi do polufinala ali nažalost nije ušao u finale, zbog čega Duje ostaje bez medalje. Dujin nastup u mlađim kadetima zaustavio je Izraelac Ronen Aminof, koji se poslije nije plasirao u finale.

Početak sezone 2019 je uspješno počeo za Karate klub Metković osvajanjem ovako jake medalje, pa se nadamo da će natjecatelji KK.Metković ponoviti uspjeh iz 2018 kada su osvojili 6 državnih i dvije medalje sa Prvenstva Balkana.

KK Metković

PRIJENOS UŽIVO

Brzinske utrke u Opuzenu

Objavljeno prije

Pratite uživo brzinske utrke u Opuzenu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije