Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

KK METKOVIĆ - KK AMFORA 66:104

Košarkaši porazom otvorili novu sezonu

Objavljeno prije

KK Metković, košarka

Foto: metkovic.hr

Na otvaranju nove sezone u košarkaškoj B-1 ligi jug KK Metković je na domaćemu terenu u subotu izgubio od makarskoga KK Amfora 66:104.

Pomlađenu metkovsku ekipu, kojoj je prosjek 18 godina, gosti su već u prvoj četvrtini nadigrali 11:30. U drugoj i trećoj četvrtini Makarani su koš-razliku dodatno povećali za po sedam i osam poena. Jedino su u četvrtoj Metkovci kako-tako parirali gostima pa je ona završila 18:22, ponajprije zahvaljujući Vidoviću i Gašparu koji su zajedno postigli 16 pogodaka. Do pobjede Makarane su vodili Jović s 24 pogotka, Srzić s 23 i Bokšić s 19, ali i puno duža klupa. Njima se s 25 koševa suprotstavio domaći Gašpar, najbolji strijelac utakmice, te Vidović i Veraja koji su postigli 19 i 14 pogodaka, – piše metkovic.hr.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

KOŠARKA U PROBLEMIMA

Košarkaši Metkovića poraženi u Sinju

Objavljeno prije

Kosarka KK Metkovic - Sinj

U prvoj prvenstvenoj utakmici ove jeseni, košarkaši Metkovića poraženi su u Sinju od KK Škola košarke Alkar, rezultatom 93:62 (52:32).

S obzirom na činjenicu da je Metković nastupio sa samo šest igrača, takav poraz ne začuđuje, iako su se Metkovci neko vrijeme dosta dobro držali.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nikica Medak nam je rekao da košarkaši imaju dosta problema s terminima za vježbanje te da nisu u ravnopravnom odnosu s drugima, kad je riječ o uvjetima za rad, a ima i drugih problema koji će se rješavati u hodu.

I sljedećeg vikenda Metković bi trebao gostovati u sv. Filip Jakovu i igrati s KK Pristan, ali se ne zna vrijeme početka te utakmice.

Sveznalica 7400xXpx

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije