Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KARATE KLUB METKOVIĆ

Katja Jerković brončana na Državnom prvenstvu u karateu

Objavljeno prije

Prvog dana Državnog prvenstva u Samoboru za kadetski, juniorski i ml.seniorski uzrast, Karate klub Metković pod vodstvom trenera Denisa Žderića nastupa sa 6 boraca, gdje je iz 70 klubova prijavljen nastup 377 boraca.

Katja Jerković u kategoriji kadetkinje -47 kg osvaja brončanu medalju. Prolazi tri kola i ulazi u polufinale, gdje gubi borbu za ulazak u finale, te u   zadnjoj repasažnoj borbi pobjeđuje 6:2 i osvaja broncu u kategoriji gdje su nastupile 24 natjecateljice.

Nastupile su  još i kadetkinje Anja Pokrajac, koja ulazi u repasaž i gubi borbu za broncu, te osvaja 5 mjesto i Ema Galov, prošlogodišnja prvakinja države, koja  prolazi dva kola te gubi u trećem, a potom nažalost njena protivnica nije ušla u finale, pa je Ema izgubila pravo nastupa za broncu.

Već u nedjelju nastupaju i kadeti KK.Metkovića, Duje Mihaljević, Ante Leontić i Josip Ćerlek.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

SEZONA 2021/2022.

Karate klub ‘Knez Domagoj’ uspješno završio još jednu natjecateljsku sezonu

Objavljeno prije

Nakon dvije godine neizvjesnosti  i zabrane natjecanja i treniranja zbog pandemije COVID 19, napokon smo dočekali jednu sezonu u kojoj su se organizirala natejecanja. Naš klub je sezonu odradio veoma uspješno. Odradili smo 10-tak natjecanja. U klubu smo veoma zadovoljni ovosezonskim rezultatima, posebno zbog okolnosti u kojima smo djelovali posljednje dvije godine, ističe Mijo Volarević te dodaje:

U ovoj sezoni imamo 80-tak osvojenih medalja, i zlatnih i srebrenih i brončanih..

Treba istaknuti da smo bili uspješni i na Državnom prvenstvu za ml. uzraste gdje je naš natjecatelj Matej Kljusurić osvojio 3 mjesto i brončanu medalju. Medalja je za poen izmakla Deanu Knežiću, Za medalju na državnom imale su meč i Erika Vasilj, Lucija Plećaš i Jelena Lazarević.

Naš natjecatelj Matej Kljusurić je svojom medaljom s Državnog prvenstva zaradio  priznanje Športske zajednice grada Metkovića za sebe i za klub.

Moram istaknuti da je ovu sezonu na svojim leđima najviše iznio trener Mladen Kolovrat. Tek u drugom dijelu sezone priskočio mu je trener Ante Bebić, a na samom kraju i trener Mijo Volarević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo svim natjecateljima i trenerima.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije