Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

DALMATINSKA KARATE LIGA

Karate klubu Metković 5 zlatnih, 5 srebrnih i 5 brončanih medalja

Objavljeno prije

Danas je u Pločama održano Prvo kolo Dalmatinske karate lige u borbama i katama za 2019. Nastupilo je 19 klubova sa 362 natjecatelja.

Karate klub Metković nastupio je sa 26 natjecatelja, 18 u borbama i 8 u katama. Ukupno su osvojili  15 medalja, od čega 5 zlata, 5 srebra i 5 bronci. 

U ukupnom poretku KK Metković se plasirao na visoko treće mjesto.
ZLATNE medalje u borbama osvojili su:
   – BRUNO ŠUTIĆ, 
   – LAURA ĆULUM, 
   – DUJE MIHALJEVIĆ,
   – KATJA JERKOVIĆ,
   – DORA GALOV
SREBRENE medalje u borbama osvojili su:
   – LUCIJA UTOVAC,
   – JOSIP ĆERLEK,
   – DUJE ŽDERIĆ
u katama:
    – ROKO PERAK
    – ROKO BARIŠIĆ
BRONČANE medalje u borbama osvojili su:
   – NERA GRLJUŠIĆ,
   – ANJA POKRAJAC,
  –  EMA GALOV
u katama
  – ANITA GRGIĆ,
  – MARTA ĆERLEK
Natjecanje je bilo bez repasaža, pa su medalje osvajali samo oni koji su došli do polufinala i finala.
Nastupili su još Karla Pezić, Ante Leontić, Laura Bebić, Petar Medak, Josip Obradović, Ivan Bebić, Luca Maslać, Lucija Romić, Marko Marković, Petra Mačuket i Sara Marević, iako su dali sve od sebe i imali veliku želju za rezultatom, ovaj put su dobili samo učesničke medalje, ali će svoje znanje znati iskoristiti na sljedećim kolima lige.
Ovo natjecanje je sponzorirano od strane roditelja.
Sljedeći tjedan 13/14.4. Karate klub Metković odlazi u Ivankovo pored Vinkovaca na državno prvenstvo od mlađih učenika do mlađih kadeta (od 6 do 13 godina), na koje vodi 12 natjecatelja pod potpunim pokroviteljstvom Športske zajednice grada Metkovića. Prošle godine na ovom Prvenstvu Hrvatske KK Metković je osvojio 5 medalja, te očekuju dobar rezultat i ove godine.

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije