Ostanimo u kontaktu

KARATE LIGA REGIJE HERCEGOVINA

Karate klubu ‘Knez Domagoj’ čak 15 medalja s drugog kola karate lige

Objavljeno prije

Uspješan nastup mladih karataša „Karate kluba knez Domagoj Metković“ na  II. kolu karate lige Regije Hercegovina, održanog u Čitluku.

Pod vodstvom trenera Mladena Kolovrata, na drugom kolu karate lige Regije Hercegovina koje se održavalo u Čitluku, nastupili su mladi karataši Karate kluba knez Domagoj Metković, te iskazali svoje znanje i natjecateljski duh vrativši se s ukupno 15 medalja.

U katama zlatnu medalju (prvo mjesto) za svoj klub osvojili su Zovko Jakov i Ivanković Petra, srebrenu medalju (drugo mjesto) osvojila je Bebić Gabrijela.

Brončane medalje (treća mjesta) osvojili  su Plećaš Antonija, Bebić Lucija,  Kraljević Karmen i  Šiljeg Rafaela kojoj je ovo bio prvi nastup na natjecanju.

U borbama srebrnu medalju (drugo mjesto) za svoj klub ponijele su Vaslj Erika i Plećaš Lucija i Bebić Ana.

 Brončane medalje (treća mjesta) osvojili su Plećaš Lucija Lulu, Nižić Bruno, Knežić Dean te Bebić Lucija i Bulum Katja koje su prvi put nastupile u borbama

Za klub su još uspješno nastupili Kljusurić Matej i Begić Josipa kojima je nedostajalo malo sreće u nastupima za medalju.

Karate klub knez Domagoj Metković

ŽENSKI NOGOMET

Prvenstvo u 1. HNLŽ počet će ipak 14. lipnja

Objavljeno prije

Autor

Povjerenik za natjecanje Prve ženske nogometne lige, Tomislav Kuzman, poslao je klubovima obavijest da će se prvenstvo nogometašica ipak nastaviti 14. lipnja 2020.godine kako je i bilo odlučeno. To je obrazložio činjenicom da ne postoji konsenzus oko promjene nastavka natjecanja Prve HNLŽ, iako su neki klubovi promjene tražili, a među njima bio je ŽNK Neretva.

Još će se možda donijeti odluka o mogućem pomicanju sezone do 9. kolovoza kako bi se izbjeglo igranje radnim danom.

To ujedno znači da će ŽNK Neretva odigrati sve četiri preostale prvenstvene utakmice te da će nakon toga sudjelovati u doigravanju za prvaka (ako bude među prve četiri ekipe), ili u ligi za ostanak bude li nakon te četiri utakmice peta.

To je za Neretvu, ali i za druge klubove novi organizacijski izazov jer se ne radi o profesionalnom klubu kao što je slučaj u Prvoj HNL za muške, a osim toga koronakriza uvelike se odrazila i na financijske mogućnosti sponzora i sportskih asocijacija u gradu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije