Ostanimo u kontaktu

USUSRET PRVENSTVU DRŽAVE I BALKANA

Karate klub Metković sudjelovao na zajedničkom treningu karate klubova Dalmacije

Objavljeno prije

Karate klub Metković u subotu je sudjelovao sa 9 natjecatelja, na zajedničkom treningu karate klubova Dalmacije u procesu priprema za nadolazeće Prvenstvo Države i Balkana u listopadu ove godine za mlađe uzraste do 14 godina.

Većina od 26 Dalmatinskih klubova ne rade tijekom ljeta zbog zatvorenih školskih dvorana, pa je nekolicina klubova poput KK Metković koji rade u privatnim prostorima, zbog čega su aktivni cijelu godinu, odlučila nastaviti sa praksom zajedničkih treninga, gdje se rade uzajamni mečevi. Ovaj put 4 kluba, pored Metkovića, tu su bili i domaćini KK Šibenik 1066, KK Drniš, KK Obi Kaštela odradili su trening u trajanju od 2 sata, pod nadzorom Dr.sc Kineziologije Teom Bešlijom i prof. Kineziologije Ivom Zoričićem. Nakon toga predsjednik Sudačke komisije Dalmacije Duško Ban pojasnio je osnove suđenja natjecateljima, sa novolicenciranim sucima iz Šibenika odradio praktični dio i pojasnio novitete u žalbenom postupki samim trenerima, javili su iz Karate kluba Metković.

Sljedeći susret je za 14 dana u prostoru kluba KK Metković, kada će se odazvati većina klubova Dalmacije, jer im je početak sezone rada u rujnu mjesecu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Karate klub Metković već sljedećeg vikenda putuje sa 8 natjecatelja na 25 Međunarodni klupski turnir “Međumurje open” u Čakovcu, na kojem tradicionalno nastupaju klubovi Hrvatske, Austrije, Slovačke, Mađarske, Slovenije, BiH, Srbije i drugih zemalja u okolici kako bi ispitao formu svojih natjecatelja prije nastupa na PH i Balkanskog prvenstva.

Karate klub Metković

PORAZ RUKOMETAŠICA

Rukometašice Metkovića bez bodova na svom terenu

Objavljeno prije

Autor

Nakon čiste pobjede u susretu s RK Hoteli Makarska, u trećem kolu prvenstva 2.HRLŽ jug, rukometašice Metkovića na svom terenu su izgubile u susretu s ŽARK Split rezultatom  23:28 (11:16).

Gošće su stekle prednost od 0:2,  domaće su poravnale na 2:2, i još nekoliko puta na 3:3, 6:6, i 7:7, da bi Splićanke do 18 minute imale prednost od tri gola (8:11).

Metkovke su se približile na 10:11 u nastavku, međutim, poslije toga igračice Splita u potpunosti su preuzeli kontrolu i u igri i u rezultatu. Povećavale su vodstvo do 11:19 (35), pa i do devet razlike, da bi na kraju uporne domaće igračice ipak smanjile razliku na -5, odnosno za konačan rezultat 23:28.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Strijelci za Metković bile su: Sušak 8, Šiljeg 7, Obradović i Kozina po 2, Srna, Družijanić, Jarak i Vatović po 1.

Za ŽARK Split : Jerković 7, Galić 6, Arar i Ćukutić po 5, itd.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije