Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

LJETO U BRODU 2022.

Kadeti Metković Mehanike osvojili prvo mjesto na turniru u Slavonskom Brodu, najbolji igrač Ranko Vidović

Objavljeno prije

Na jakom međunarodnom rukometnom turniru “Ljeto u Brodu 2022” RK Metković Mehanika nastupila je s kadetima (U 17) i mlađim kadetima (U 15). Kadeti pod vodstvom trenera Filipa Romića osvojili su prvo mjesto a najbolji igrač turnira bio je naš Ranko Vidović.

Mlađi kadeti pod vodstvom trenera Miljenka Šprlje u borbi za treće mjesto tijesno su poraženi od RK Ivan rezultatom 18 : 17.

Nakon turnira trener Filip Romić je izjavio:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Odlično organiziran međunarodni rukometni turnir na kojem su sudjelovale ekipe iz Hrvatske, BiH, Mađarske i Srbije iskoristili smo za uigravanje pred početak prve Hrvatske kadetske lige koja počinje u iduću subotu. Osvajanjem prvog mjesta dodatno smo se napunili samopouzdanjem te vjerujem da spremni ulazimo u početak natjecanja, – rekao je Romić.

Čestitamo našim mladim momcima i treneru Filipu Romiću!

RENT-A-CAR M 740

NK NERETVA

Završeni radovi na uređenju svlačionica igrališta ‘Iza Vage’

Objavljeno prije

Radovi na uređenju seniorske svlačionice igrališta ‘Iza Vage’ uspješno su završeni, čime je ostvarena još jedna investicija u sportsku infrastrukturu Grada Metkovića, izvijestio je gradonačelnik Dalibor Milan.

Ovaj projekt ima za cilj stvoriti kvalitetnije uvjete za treniranje sportaša.

Obnova je obuhvatila širok spektar radova, uključujući stolarske radove, potpunu izmjenu instalacija vode i struje, postavljanje nove keramike, te zamjenu otvora i sanitarija.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ukupna vrijednost projekta iznosi približno 43 tisuće eura bez PDV-a. Investitor je Ustanova za kulturu i sport Metković, dok je financiranje osigurao Grad Metković.

– Ovaj projekt predstavlja značajan korak naprijed u razvoju sportske infrastrukture, omogućujući sportašima bolje uvjete za treninge i natjecanja, – poručio je Milan.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije