Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

ODIGRANA POSLJEDNJA TRI KOLA

Kadeti HŠK Metković odlični na završnici 1. kadetske lige – jug

Objavljeno prije

Odigrana su posljednja tri kola 1. kadetske šahovske lige – jug, (ekipno natjecanje) u kojem su kadeti HŠK Metković ostvarili dvije pobjede i jedan poraz.

Ukupno 4 pobjede, 3 poraza i 2 neriješena rezultata s osvojenim 5. mjestom u konačnom poretku. Ovaj hvalevrijedan rezultat ostvarili su:
Jakov Šiljeg (4,5 iz 9), Mihael Borna Bjeliš (5 iz 9), Roko Sršen (6,5 iz 9) Ante Crnjac (1 iz 6) i Mihael Kaleb (0 iz 3).

Rezultati zadnja 3.kola:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
  • HŠK Metković- ŠK Knez Mislav 3-1
  • HŠK Metković – ŠK Dubrovnik. 2.5 – 1.5
  • HŠK Metković- ŠK Pepe Sedlar 0-4

SEZONA 2023./2034.

MNK Sv. Roko Podrujnica osigurao svoj prvi naslov Prvaka UMA Metković lige

Objavljeno prije

U prepunoj Gradskoj sportskoj dvorani Metković sinoć je odigrano pretposljednje kolo UMA Metković lige, a u derbiju kola MNK Sv. Roko Podrujnica je pobijedio glavnog konkurenta za naslov AMNK Opuzen sa 6:1 (0-:0) te tako osigurao svoj prvi naslov Prvaka.

– Ovim putem želimo čestitati svim ekipama koje su sudjelovale u ovogodišnjoj ligi a posebno našim rivalima iz Opuzena na junačkoj borbi do zadnjeg kola.

Ekipa Podrujnice po prvi puta u svojoj povijesti osvojila je UMA Metković ligu! Hvala svim našim navijačima i svim onima koji su dugi niz godina branili boje Podrujnice te napokon dočekali naslov.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Iza nas ostaje još jedno kolo protiv ekipe MNK Crni Put koja se igra u ponedjeljak. Dođite još jednom i podržite nas u posljednjem susretu ove sezone i još jednom s nama proslavite dugoočekivani naslov Prvaka! – objavili su iz MNK Sv. Roko Podrujnica.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije