Ostanimo u kontaktu

BOĆANJE

Jure Krstičević županijski prvak u preciznom izbijanju

Objavljeno prije

U Metkoviću je u petak završilo županijsko prvenstvo za boćare u disciplini precizno izbijanje na kojemu je briljantan uspjeh postigao član BK Metković, Jure Krstičević.

Na prvenstvu je sudjelovalo sedam igrača koji su to pravo ostvarili nakon regionalnih nastupa (Neretva – Peljašac, i Dubrovnik). Za područje Neretva-Peljašac na županijskom prvenstvu nastupili su Taslak (Prud), Mastelica (BK Gornja Vrućica Trpanj) i Krstičević (BK Metković), a za područje Dubrovnika Bajo (Komolac), Violić (BK Hajduk Rašica), Jurica (BK Omladinac) i Kelez (BK Postranje).

U vrlo zanimljivoj završnici prvo mjesto osvojio je Jure Krstičević (BK Metković) s 21 pogotkom, drugo mjesto zaslužio je Bruno Jurica (Omladinac) sa 17 pogodaka, treće Stijepo Violić (Hajduk Rašica) sa 16, i četvrto mjesto Mastelica (Gornja Vrućica Trpanj) s 8 bodova.

Krstičević i Jurica bit će sudionicima državnog prvenstva u preciznom izbijanju koje će se održati 19. listopada u Umagu.

Evo i izjave slavodobitnika Krstičevića:

– Ponosan sam na prvo mjesto izboreno u našemu gradu. Novi uspjeh daje mi novu snagu i motivira me za još sadržajniji rad u našem BK Metković u pripremama za sljedeću prvoligašku sezonu. Svi boćari koji su sudjelovali vrlo su kvalitetni , a posebno uzbudljivo bilo je u samoj završnici. Držim da ja i Jurica možemo napraviti kvalitetan rezultat i na državnom prvenstvu u Umagu.

BOD NA KRAJU DOIGRAVANJA ZA OSTANAK

Završena je jedna od najtežih sezona, Neretvanke ćemo i slijedeće godine gledati u Prvoj ligi

Neretvi samo bod na kraju doigravanja za ostanak u 1.HNLŽ.

Objavljeno prije

Autor

Nogometašice Neretve i sljedeće će sezone igrati u 1.HNLŽ. Konačno je završena jedna od najtežih sezona u povijesti ne samo Neretve nego i sporta uopće.

U posljednjoj utakmici doigravanja za ostanak, Metkovke su igrale neodlučeno s Viktorijom iz Slavonskog Broda, 2:2 (2:1).

Gošće su u 21. minuti iskoristile neopreznost Neretvine obrane i pogotkom Kurkutović stigle do prednosti od 0:1.

Devet minuta kasnije dobro je reagirala Milinović koja je poravnala na 1:1.

U 39. minuti Marija Matuzić ubacila je loptu u vlastitu mrežu, za vodstvo Neretve, 2:1.

U nastavku su dvije ekipe opet pokazale želju i nastojanja da dođu do pobjede.

U 54. minuti Kurkutović postiže svoj drugi gol, a do kraja ni jedne ni druge nisu uspijevale promijeniti rezultat, koji inače odgovara i jednima i drugima.

Susret kojemu nisu nazočili gledatelji vodio je sudac Dario Košutić iz Šibenika, a Neretva je igrala u sastavu: Kešina, Musulin, Šunjić, Sušak, Matić, Dedaj, Mijoč, Borovac, Bulum, Bokšić (Suton), Milinović (Jurković).

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije