Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

KONDICIJSKI STRUČNJAK RADIT ĆE U LEKINOM STOŽERU

Jakov Previšić nije prošao u Hajduku, ali je dobio angažman u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Objavljeno prije

Mladi kineziolog i stručnjak za kondicijsku pripremu Jakov Previšić bio je u kombinacijama za mjesto u stožeru Damira Burića. Vrlo visoko je kotirao, no na kraju se Burić odlučio za Tonija Modrića i Šimu Veršića.

Previšić je radio u Hajduku, nekadašnji je rukometni vratar, radio i u rukometnoj reprezentaciji, a sada će karijeru nastaviti u stožeru Ivana Leke u Al Ainu. Stožeru će se priključiti na pripremama u Austriji, a potom se seli u Ujedinjene Arapske Emirate.

Al Ain je “obećana zemlja” za Hrvate, na cijeni su kod šeika, vodio je taj klub Zlatko Dalić i Zoran Mamić, ovo ljeto su angažirali Ivana Leku. Ali sam stručni stožer je brojan, prvi pomoćnici su Damir Krznar i Alen Peternac, uz Previšića za kondicijsku pripremu su angažirani Ivan Štefanić i Milan Šnjarić, trener vratara je iz BiH Nikola Marić, analitičar je Vedran Attias, liječnik Jurica Rakić, fizioterapeuti Ivan Oršolić, Marin Polonijo i Božo Šinković, dok mladu momčad (do 21 godine) vodi Željko Sopić. Problema oko aklimatizacije očito neće biti.

Izvor: Slobodna Dalmacija, foto: Hanza Media

TKO SU NAJBOLJI STRIJELCI ŽUPANIJSKI LIGA

Dragan Brečić najbolji je strijelac ONK Metković

Objavljeno prije

Autor

Najbolji strijelac u svim županijskim nogometnim ligama je Martin Bačkov (NK Pakoštane) koji je postigao 40 golova, a slijede ga Luka Begonja sa 27, i Vlatko Blažević s 26 golova (oba NK Zadar).

U Šibensko-kninskoj ligi Ivan Rodić (Zagora II) postigao je 18 golova, a u Splitsko-dalmatinskoj Ante Kuvačić (Omiš) mrežu vratara zatresao je 24 puta.

U 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske županije zbog manje odigranih minuta najbolji je strijelac Stanislav Vasilj (Župa dubrovačka) sa 17 golova, koliko ima i Tin Vidak iz Croatie.

Najbolji strijelac iz redova ONK Metković bio je sa 13 pogodaka Dragan Brečić, dok je Ivan Šutalo postigao 12.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije