Ostanimo u kontaktu

SKUPŠTINA ŽNK NERETVE

Ivica Mijoč ponovno izabran za predsjednika ŽNK Neretva

Objavljeno prije

ŽNK Neretva počela sa pripremama, Ivica Mijoč

Nakon završetka uspješne jesenske prvenstvene dionice održana je izborna skupština ŽNK Neretva, inače druga od osnivanja kluba.

Sjednicu skupštine otvorio je predsjednik skupštine Vedran Vištica, a potom je tajnik Mladen Jakić govorio o radu i uspjesima u protekle četiri godine.

Za predsjednika ŽNK Neretva ponovno je izabran Ivica Mijoč Žabac koji će i u sljedeće četiri godine voditi metkovskog ženskog nogometnog prvoligaša. Inače, novi UO kluba čine Vedran Vištica, Ivica Mijoč, Igor Talajić – Gringo i Mate Obrvan. Nova je članica UO Matea Suton magistra agronomije, igračica i trenerica u klubu.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Nikola Manenica, direktor gradske tvrtke Metković Razvoj, a članovi su Ante Boras i Mile Bebić, nekadašnji igrač Neretve i poduzetnik. Na kraju, za predsjednika skupštine ponovno je izabran Vedran Vištica.

Polaznice nogometne škole svoju su uspješenu sezonu okončale domjenkom, a isto su učinile i članice prve ekipe, odnosno seniorke. Svi zajedno uputili su svim sportskim prijateljima, navijačima i stanovnicima doline Neretve uputili su iskrene čestitke povodom Božića i nove godine.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Knjiga fra Vjeke Vrčića ‘Neretvanske župe’
Restoran Pizzeria Milano

Najčitanije