Ostanimo u kontaktu

SKUPŠTINA ŽNK NERETVE

Ivica Mijoč ponovno izabran za predsjednika ŽNK Neretva

Objavljeno prije

ŽNK Neretva počela sa pripremama, Ivica Mijoč

Nakon završetka uspješne jesenske prvenstvene dionice održana je izborna skupština ŽNK Neretva, inače druga od osnivanja kluba.

Sjednicu skupštine otvorio je predsjednik skupštine Vedran Vištica, a potom je tajnik Mladen Jakić govorio o radu i uspjesima u protekle četiri godine.

Za predsjednika ŽNK Neretva ponovno je izabran Ivica Mijoč Žabac koji će i u sljedeće četiri godine voditi metkovskog ženskog nogometnog prvoligaša. Inače, novi UO kluba čine Vedran Vištica, Ivica Mijoč, Igor Talajić – Gringo i Mate Obrvan. Nova je članica UO Matea Suton magistra agronomije, igračica i trenerica u klubu.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Nikola Manenica, direktor gradske tvrtke Metković Razvoj, a članovi su Ante Boras i Mile Bebić, nekadašnji igrač Neretve i poduzetnik. Na kraju, za predsjednika skupštine ponovno je izabran Vedran Vištica.

Polaznice nogometne škole svoju su uspješenu sezonu okončale domjenkom, a isto su učinile i članice prve ekipe, odnosno seniorke. Svi zajedno uputili su svim sportskim prijateljima, navijačima i stanovnicima doline Neretve uputili su iskrene čestitke povodom Božića i nove godine.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije