Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB METKOVIĆ

Duje Mihaljević zlatni na Ilidži Open u Sarajevu

Objavljeno prije

Na Međunarodnom klupskom turniru Ilidža Open koji se ove subote održao u Sarajevu Duje Mihaljević ispred Karate kluba Metković osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji od 907 natjecatelja iz 74 kluba iz 7 država.

Duje Mihaljević je zbog trenutne situacije povodom virusa Covid-19, jedini natjecatelj koji je nastupio za KK Metković na ovom turniru.

Sa 5 pobjeda popeo se na najviše mjesto na postolje, te osvojio zlato u kategoriji ml. kadeta +55 kg (dječaci 2007 godište) gdje je imao 18 protivnika koji su većinom nosioci državnih medalja u matičnim državama.

Ovo je jedan od kontrolnih turnira pred Dujom i još 5 natjecatelja KK Metković koji su aktivni nosioci državnih medalja te im predstoji Prvenstvo Balkana za mlađe uzraste u mjesecu lipnju, gdje će braniti boje Hrvatske, kao članovi mlađe reprezentacije Hrvatske.

Duje je inače nosilac brončane medalje sa posljednjeg Prvenstva Balkana.

Duje čestitamo!

GODIŠTE 2008.

Održane 1. Dječje sportske igre ‘Preko’

Objavljeno prije

U organizaciji četiri metkovska kluba – Karate kluba Knez Domagoj, ONK Metkovića, Biciklističkoga kluba Metković te RA Jerkovac, a uz potporu Grada Metkovića, danas su na igralištu ONK Metkovića održane 1. Dječje sportske igre Preko.

Više od stotinjak djece uzrasta 2008. godišta i mlađega natjecalo se u različitim disciplinama poput potezanja konopa, štafete, trčanja u vreći  itd.

S obzirom da je prošlu godinu obilježila pandemija koronavirusa te većina klubova nije imala natjecanja, svrha 1. Dječjih  sportskih igara Preko je promicati sport u Metkoviću te zdrave načine življenja.

Igrama je nazočio i predstavnik Grada Metkovića, predsjednik Sportske zajednice grada Metkvića, Ante Zovko, a svi natjecatelji dobili su diplome za sudjelovanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije