Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

EUROPSKO PRVENSTVO U SOCCA MALOM NOGOMETU

Duje Medak odličan na otvaranju EuroCupa, Španjolcima ‘gurnuo’ dva gola

Metković ima svoga predstavnika na Socca EuroCupu u malom nogometu, to je Duje Medak, član MNK CRNI PUT Pekarstvo Metkovka

Objavljeno prije

Foto: PS / Duje Medak, Hrvatska socca reprezentacija

Hrvatska socca malonogometna reprezentacija od 8. do 12. svibnja 2024. nastupa na Europskom prvenstvu u socca malom nogometu u moldavskom Kišinjevu, gdje se 22 reprezentacije bore za naslov europskog prvaka.

Metković ima svoga predstavnika na EuroCupu, to je Duje Medak, malonogometaš UMA Metković lige i član MNK CRNI PUT Pekarstvo Metkovka, kojemu ovom prilikom želimo sve najbolje na EuroCupu, kao i cijeloj našoj reprezentaciji.

Sinoć je odigrana prva utakmica, Španjolsku smo pobijedili s visokih 7:0, a Duje Medak je postigao dva gola, drugi i peti.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Hrvatska – Španjolska 7:0

Danas u 15 sati igramo protiv reprezentacije Luksemburga. Inače, Hrvatska je u Skupini C, sa Španjolskom, Luksemburgom i Bugarskom. Pogledajmo raspored igranja.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

RASPORED | Skupina C

8. 5. 2024. | 22:15
Hrvatska – Španjolska 7:0
⚽️⚽️ Kovačević
⚽️⚽️ Medak
⚽️ Krpečanec
⚽️ Husarić
⚽️ Perišić

9. 5. 2024. | 15:00
Hrvatska – Luksemburg | SportKlub 4 i MaxSport 1

10. 5. 2024. | 14:00
Hrvatska – Bugarska | SportKlub 4 i MaxSport 1

EuroCup Socca 2024. – Skupine

Hrvatska socca malonogometna reprezentacija

NERETVANSKA LAĐA PONOVNO NA VOGALONGI

UL sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na regati tradicijskih plovila u Veneciji

Objavljeno prije

Udruga lađara sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na Vogalongi od 17. do 19. svibnja 2024. te tako četvrti put predstavlja neretvansku lađu na najpoznatijoj regati tradicijskih plovila u Veneciji.

– Ove je godine ULSIM u suradnji s Framom Metković, Goranom Matićem i Marijom Tomić Veraja odlučila uz promociju neretvanske lađe promovirati i kulturu kazališta zahvaljujući našim gimnazijalcima i framašima koji će u Veneciji na Campu San Polo izvesti svoju predstavu Pravilnik za brak čija je premijera bila u Metkoviću u prosincu 2023. godine. Ovom suradnjom nastojimo potaknuti očuvanje neretvanske baštine, lađe, i promovirati rad naših mladih framaša, učenika Gimnazije Metković, koji su svojim trudom i dobrovoljnim radom pridonijeli promociji kazališnog života našeg Grada.

Zahvaljujemo našim sponzorima te Ministarstvu vanjskih poslova i Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala naš rad i svojim donacijama omogućila nam odlazak u Veneciju, – rekao je predsjednik ULSIM, Dalibor Obradović.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije