Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

POTPORA OMLADINSKOJ ŠKOLI NK NERETVE

Dogovorena suradnja između Neretve i Hajduka

Objavljeno prije

NK Neretva - NK Hajduk

U ponedjeljak je u Splitu, nakon dugo vremena, održan sastanak uprava Hajduka i NK Neretve na kojem je dogovorena obnova suradnje između ova dva nogometna kluba.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

NK Neretva predstavljali su predsjednik Upravnog odbora Vjekoslav Čulvalo, dopredsjednik Damir Jerković, te članovi Upravnog  odbora Ivica Mioč i Nikša Galov. Uz njih je Grad Metković predstavljao gradonačelnik Dalibor Milan.

U ime Hajduka na sastanku su bili predsjednik Hajduka Ivan Kos, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Nikica Krnić, Jurica Gizdić i član Nadzornog odbora i predsjednik Županijskog nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije Marko Erceg.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Glavna tema i motiv sastanka bila je obnova suradnje između Hajduka i Neretve koje posljednih nekoliko godina nije bilo.

Dopredsjednik upravnog odbora Neretve Damir Jerković kaže da su Neretva i Hajduk oduvijek imali odličnu suradnju.

– Tradicija pokazuje da je Neretva uvijek bila uz Hajduk i da su klubovi imali odličnu suradnju što pokazuju i legende koje je Neretva dala Hajduku, počevši od Ankovića u starim vremenima, Miše Krstičevića, Igora Štimca, do Darija Srne, Marina Ljubičića… Uvijek su bili povezani i tradicija se želi nastaviti u obliku te uspješne suradnje ravnopravnih partnera  – kazao je Jerković.

Partrerskom suradnom Hajduk bi pomagao rad omladinske škole NK Neretve gdje bi se pomoć prvenstveno dobila u stručnom radu, edukaciji kadrova, organizaciji kampova, turnira, kao i u obliku raznih pomagala, rekvizita i pomoći održavanja treninga. Ovim bih se odmah podigla kvaliteta omladinske škole i nogometa u Metkoviću.

NK Neretva - NK Hajduk, Kos i Milan

Daljni razgovori o poslovnoj suradnji i praćenjima mladih talenata još slijede, predstavnici Hajduka trebali bi posjetiti Metković, a predstavnici Neretve zatražili su da Hajduk jednom godišnje nastupa u Metkoviću s prvom momčadi.

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan na sastanku je kazao da Grad Metković uvijek podržava i vodi omladinske sportske škole te da će i ubuduće podržavati rad s djecom koja žele uspjeti u svim sportovima, pa tako i u nogometu.

Ovom prigodom je Stipe Ilić, legenda metkovskog nogometa i igrač Hajduka, nagrađen za dugogodišnju igračku karijeru u Hajduku i reprezentaciji. U sedam godina u Hajduku je odigrao 250 utamica i dao 10 golova, a uručen mu je dres Hajduka s brojem 219, što je broj službenih utakmica koje je odigrao u Hajduku.

Predstavnici Neretve, gradonačelnik i predstavnici Hajduka razmjenili su prigodne poklone, a zanimljivo je i spomenuti da su Hajdukovci kazali da NK Neretvu smatraju najboljim klubom u ovom području.

ROKO TOLIĆ 740/300px

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije