Ostanimo u kontaktu

NOGOMET

Diego Remmel u omladinskom kampu bundesligaša TSV Bayer 04 Leverkusena

Objavljeno prije

Već smo pisali o mladom Metkovcu Diegu Remmelu koji trenutno krasi špicu ONK Metkovića, kod trenera Ante Bebića. Ovaj put se istaknuo s pozivnicom u omladinski kamp bundesligaša TSV Bayer 04 Leverkusena.

Inače pionir ONK Metkovića, Diego Remel se istaknuo i 2018. godine na Tradicionalnom nogometnom turniru za dječake rođene 2007. i 2009. godine u Pločama, kada je za Neretvine ‘tiće‘ pod trenerskom palicom Lukše Veraje proglašen najboljim strijelcom turnira.

Prošlog ljeta Diego je bio u ljetnom kampu također bundesligaša Schalkea iz kojeg se vratio pun dojmova i opčinjen pristupom prema mladim nebrušenim talentima, tako da je ovogodišnji poziv u Bayer Leverkusen jedva dočekao.

Čestitamo mladom perspektivnom napadaču i želimo mu puno uspjeha u daljnjoj sportskoj karijeri.

23. MARATON LAĐA

Bončani lađari sv. Ilije stigli u Metković

Objavljeno prije

Za nama je još jedno izdanje Maratona lađa na Neretvi. Prvo mjesto dijele ekipe Zagreba i Stabline a treći u cilj su stigli lađari sv. Ilije Metković, kojima je ovo prva medalja i dosad najbolji plasman, što će se zasigurno slaviti u Metkoviću.

Brončane lađare smo dočekali ispred njihovih prostorija, donosimo fotografiju i video prilog… uskoro opširnije i ukupni poredak. Čestitamo!

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije