Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

TORCIDA METKOVIĆ

IV. Memorijalni turnir ‘Marin Jakić’

Objavljeno prije

Memorijalni turnir Marin Jakić

Klub Navijača Hajduka Torcida Metković organizira 4. Memorijalni turnir ‘Marin Jakić’ koji će se održati danas, 30.srpnja, s početkom u 17:00 sati na školskom igralištu OŠ Stjepana Radića u Metkoviću.

Turnir se igra u čast Marinu Jakiću koji je preminuo tragičnom smrću dana 5. siječnja 2006. u 19. godini života. Na turniru sudjeluju Torcidine podružnice, a prije početka turnira, danas oko 14 sati, položeni su vijenci na Marinov grob.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Tokom turnira svim posjetiteljima i ekipama osigurana je besplatna hrana i piće. Pridružite nam se, svi ste pozvani, – pozivaju iz Torcide Metković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije