Ostanimo u kontaktu

NERETVA BEZ PANIKE PUTUJE U HRVACE

Damir Jerković: Igrači su motivirani i znaju što ih čeka

Objavljeno prije

Nogometaši Neretve u subotu imaju novi ispit u susretu s Hrvacama, s momčadi koja bolje stoji na ljestvici i koja nije ugodan domaćin.

Momčad iz Metkovića nikako da napusti posljednje mjesto na ljestvici, a dosadašnji učinak je samo šest bodova.

Nakon poraza u srazu s Zmajem iz Blata, preko tjedna su igrači radili vrlo savjesno i marljivo, naravno uz upute svog novog učitelja Igora Remetića.

No, mi smo za mišljenje o gostovanju u Hrvacama priupitali predsjednika UO Neretve, Damira Jerkovića.

– Čujte, normalno smo radili i pripremali se za gostovanje u Hrvacama. Igrači su motivirani i znaju što ih čeka, ali su i odlučni da poprave položaj na ljestvici. Važno je da nema apatije i da znamo da smo kvalitetnija momčad od trenutačnog mjesta na ljestvici i broja bodova.
U svakom slučaju cilj nam je dobra igra i povoljan rezultat, a to znači bod ili tri, – poručio je Jerković.

Podsjetimo, Junak je vodeći s 26 bodova, a u subotu gostuje u Pločama i igra s Jadranom LP koji se nalazi na sedmom mjestu s 15 bodova. Neretvanac na 14. mjestu u nedjelju će ugostiti Zagoru.

ŠAH

Odigrano 5. kolo Neretvanske regionalne kadetske lige

Objavljeno prije

U nedjelju je odigrano 5. kolo Neretvanske regionalne kadetske lige u kojem su nastupile šahovske ekipe iz Metkovića i Čitluka.

Ekipa Metković 1 izgubila je od ekipe Brotnjo 1 1.5 – 6.5, a nastupila je u sastavu Mihael Borna Bjelis, Dominik Blaž Bakalar, Ante i Jakov Crnjac.

Ekipa Metković 2 pobijedila je ekipu Brotnjo 2 rezultatom 4.5-3.5, a nastupila je u sastavu Luka i Lovre Matoković, Tonći Zvonić, Luka Gašić i Nikola Prce.

Ostali rezultati ovog kola su ŠK Zrinjski – ŠK Ploče 6-2, dok je susret ŠK Čapljina – ŠK Široki Brijeg odgođen.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije