Ostanimo u kontaktu

ULTIMATE SPORTS GYM

Cure ŽNK Neretva odradile trening u novootvorenom U-GYM body clubu

Objavljeno prije

Broj korisnika U-GYM body cluba iz dana u dan neprestano raste. Ovaj put voditelj Maksim Tolić pozvao je djevojke i trenere iz ŽNK Neretva da dođu posjetiti novootvorenu teretanu, da vide što sve u teretani ima i koje su mogućnosti da održe jedan trening.

Tom prilikom sportski direktor ŽNK Neretva, Ante Boras najavljuje i dogovor za buduću suradnju o čemu nam kaže:

– Supruga gosp. Tolića je također bivša članica ŽNK Neretva od samih početaka i nadamo se da će se Manuela kad završi Akademiju na proljeće vratiti nama trenirati.

Cure su zadovoljne svim spravama i svim što je u prilogu postavljeno. Ovo je jedna vrhunska teretana, vrhunska stvar za naš grad i za sportaše ovoga grada, doline Neretve i šire. Nadamo se da ćemo nastaviti suradnju jer smo mi prva liga, a i ova teretana je prva liga u modernom svijetu jer teretanu koriste svi vrhunski sportaši, a koristit će je i ŽNK Neretva koja je zasigurno ponos našeg grada, jer mi predstavljamo i naš grad, naš klub i županiju u prvoj ligi među velikim klubovima i gradovima poput Zagreba, Osijeka, Splita. Mi smo na četvrtoj poziciji i nadamo se da ćemo je i zadržati i da će se na proljeće igrati liga za prvaka.

Zahvaljujemo gosp. Toliću na pozivu. – rekao je sportski direktor ŽNK Neretve Ante Boras.

METKOVIĆ MEHANIKA POBIJEDILA IZVIĐAČ IZ LJUBUŠKOG

Pripreme Metković Mehanike, odlaske i dolaske igračkog kadra te izglede hrvatske reprezentacije na EP prokomentirao je Filip Romić

Objavljeno prije

Autor

U prvoj pripremnoj utakmici tijekom zimskih priprema za nastavak prvenstva rukometaši Metković Mehanike pobijedili su rukometaše Izviđača iz Ljubuškog s 28:27.

Bila je to prva od nekoliko planiranih pripremnih utakmica do početka prvenstva, 15.veljače kada će Metkovci na gostovanju u Buzetu pokušati uzvratiti istoimenom klubu za poraz u prvom jesenskom kolu.

Prema planu će metkovski rukometaši do početka novog dijela prvenstva odigrati utakmice s Ribolom Kaštela, Lovćenom i Trogirom. U klubu drže da će pronaći još neke suparnike.

Važno je napomenuti da su pripreme prvoligaša Metkovića započele 7. siječnja i da će se cjelokupan proces pripremanja i uigravanja odvijati u Metkoviću.

U proteklih nekoliko dana bilježimo i određene promjene u momčadi što se igračkog kadra tiče.

U nastavku prvenstva boje Metković Mehanike uz postojeći igrački kadar branit će i Nikola Džono koji je nekada igrao za Metković i koji je u posljednje vrijeme nastupao za RK Izviđač iz Ljubuškog. Osim njega momčadi se priključio i bivši igrač Metkovića, a u posljednje vrijeme RK Opuzena, Bruno Bošković. Novi je član i Josip Milas iz Ljubuškog koji je nastupao za Ribolu Kaštela.

Nažalost, prijatelji rukometa na proljeće neće moći uživati u igri Rudolfa Ćužića jednog od najboljih izdanaka metkovske rukometne škole u povijesti. On mora na opreciju ramena, što je bez sumnje veliki gubitak i za momčad i za njega. Jedino što se može je poželjeti mu brz oporavak i povratak na teren.

U momčadi neće biti ni iskusnog Nikole Bartolovića, igrača i sportaša kojemu treba zahvaliti za sve što je dao za metkovski rukomet. Zbog poslovnih obveza taj izniman igrač i sportaš nije u mogućnosti više trenirati i nastupati.

Bio je u svakom pogledu pozitivac, igrač vedra duha i kreator brojnih pobjeda svoje momčadi.

Od igranja su zbog poslovnih obveza odustali Jure Kozina i Jure Obšivač. Prava je šteta što te izvrsne rukometaše nećemo gledati u nastavku prvenstva.

O pripremama Metković Mehanike i izgledima hrvatske reprezentacije na EP pitali smo trenera Filipa Romića.

– Radimo planski jednom na dan u dvorani Gimnazije Metković. Nekoliko igrača je otišlo ili ne mogu vježbati, a nekoliko ih je došlo. Nadam se da ćemo do početka prvenstva biti pravi i da ćemo spremno otputovati na prvu utakmicu u Buzet. Što se reprezentacije tiče posve samo zadovoljan načinom igre i rezultatima. Jedino bih poželio da se Duvnjak i Stepančič previše ne potroše te da budu posve spremni za utakmice polufinala i finala. Kako sam po prirodi optimist vjerujem da će Hrvatska igrati u finalu. Posebno mi je drago da je toliko naših igrača iz Metkovića angažirano u svojstvu komentatora ili sukomentatora prilikom televizijskih prijenosa ili u tiskanim i drugim medijima.
Srce mi zaigra kada slušam Nikšu Kaleba, Davora Dominikovića, Ivicu Obrvana, ili pročitam komentar Slavka Goluže i drugih slavnih rukometaša iz Metkovića.
Nadam se da će za određeno vrijeme biti i više članova reprezentacije koji su prve korake napravili u našem gradu, – rekao je Romić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije