Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

PREDSTAVNICE DALMACIJE ODIGRALE SELEKTIVNUA UTAKMICU

Članovi ŽNK Neretva sudjelovali na završnoj utakmici između središta Split i Zadar

Članovi ŽNK Neretva, trener Duško Mijoč, vratarka Lana Bebić te igračice Petra Menalo i Petra Obradović sudjelovali na završnoj selektivnoj nogometnoj utakmici između Središta Split i Središta Zadar

Objavljeno prije

U srijedu je u Novigradu kod Zadra odigrana završna selektivna nogometna utakmica za djevojčice rođene 2008., ’09 i ’10. godine između Središta Split i Središta Zadar. U vrlo zanimljivoj utakmici pobijedile su nogometašice Središta Split s 1:0.

Iz ŽNK Neretva pozvani su bili trener Duško Mijoč, vratarka Lana Bebić i igračice Petra Menalo i Petra Obradović.

Iz spomenuta dva nogometna središta će instruktor za Dalmaciju, gosp. Božidar Miletić odrediti 18 igračica koje će predstavljati Dalmaciju na završnom selektivnom turniru svih nogometnih središta iz cijele Hrvatske.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Završni turni će se održati u Zagrebu, od 26. do 30. svibnja.

ŽUPANIJSKI DERBI U BOĆARSKOM DOMU METKOVIĆ

Boćari Metkovića danas dočekuju dubrovački BK Hajduk Rašica

Boćari pozivaju vjernu publiku na županijski derbi, praktički ova pobjeda bi im osigurala ostanak u superligaškom društvu

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

U Boćarskom domu Metković danas je na rasporedu županijski derbi, u sklopu 5. kola boćari BK Metković dočekuju povratnike u Super ligu Hrvatske, dubrovački BK Hajduk Rašica.

U prva četiri kola BK Metković je ostvario dvije pobjede i dva poraza te se sa 6 bodova nalazi na petom mjestu prvenstvene ljestvice, s lošijom razlikom poena ali isto bodova kao četvrta Pula i treći Biston. Do sada su pobijedili Zrinjevac u Zagrebu i Svetog Jakova u Metkoviću, a doživjeli poraze u prvom kolu doma od Bistona te posljednjem na gostovanju kod Istre Poreč.

BK Hajduk Rašica je povratnik u Super ligu Hrvatske i prvenstvenu sezonu nije dobro otvorio. U prva tri kola nanizali su poraze, doma od Svetog Jakova i Pule te u gostima od Istre Poreč. U posljednjem kolu doma su pobijedili Vargon te sa 3 boda zauzimaju sedmo mjesto na ljestvici.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Iako znamo da u sportu to nikada ne izgleda tako jednostavno, ali pobjeda u ovom susretu Metkovcima bi praktički osigurala ostanak u superligaškom društvu. Stoga ovom prilikom naši boćari pozivaju vjernu publiku da ih dođe podržati u što većem broju.

Susret počinje danas, 2. prosinca u 15 sati.

Sveznalica 7400xXpx

Pogled na prvenstvenu ljestvicu

Super liga Hrvatske

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije