Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

B-1 LIGA JUG

Četvrta uvjerljiva pobjeda metkovskih košarkaša

Objavljeno prije

KK Metković - KK Amfora 2

U utakmici doigravanja za poredak u okviru košarkaške B-1 Lige Jug, košarkaši Metkovića izborili su kod kuće visoku i vr ijednu pobjedu u igri s Amforom iz Makarska(77:32).

Oni su u potpunosti nadigrali goste ispod Biokova i ostvarili četvrtu uvjerljivu pobjedu, a uz stručne naputke marljivog trenera Julija Dominikovića.Inače, ni na ovoj utakmici Metkovci nisu igrali u najjačem sastavu jer su zbog poslovnih i drugih obveza izostali  Primorac i Erceg.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Najbolji strijelci u redovima pobjednika bili su H.Veraja (32), Proleta 13,Bajo 11,i Vidović s 10 poena, a ui redovima gostiju istakao se Jović s 19 poena.

Pero Jakić

KOŠARKA U PROBLEMIMA

Košarkaši Metkovića poraženi u Sinju

Objavljeno prije

Kosarka KK Metkovic - Sinj

U prvoj prvenstvenoj utakmici ove jeseni, košarkaši Metkovića poraženi su u Sinju od KK Škola košarke Alkar, rezultatom 93:62 (52:32).

S obzirom na činjenicu da je Metković nastupio sa samo šest igrača, takav poraz ne začuđuje, iako su se Metkovci neko vrijeme dosta dobro držali.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nikica Medak nam je rekao da košarkaši imaju dosta problema s terminima za vježbanje te da nisu u ravnopravnom odnosu s drugima, kad je riječ o uvjetima za rad, a ima i drugih problema koji će se rješavati u hodu.

I sljedećeg vikenda Metković bi trebao gostovati u sv. Filip Jakovu i igrati s KK Pristan, ali se ne zna vrijeme početka te utakmice.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije