Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

ZIMSKI PRIJELAZNI ROK

Ćelić i Milinković iz Neretve sele u 1.HNL

Objavljeno prije

NK Neretva, Stadion 'Iza Vage'

Odlične vijesti iz NK Neretva o transferima Roka Ćelića u Zagreb i Andrije Milinkovića u Zadar.

Roko Ćelić nakon odlične polusezone u Neretvinom dresu sa 6. pogodaka pridružio se treneru Draženu Mediću i njegovim pjesnicima te obukao dres NK Zagreba. Andrija Milinković, poznat kao neretvanski Crouch, koji je postigao 7. pogodaka za Neretvu seli u zadarske Stanove gdje sve pod čvrstom rukom drži Igor Štimac, – vijest je objavljena na fb stranici Kluba.

Našim momcima koji su se pokazali odličnima u bojama svog matičnog kluba u 3.HNL JUG, želimo puno uspjeha u 2015. gdje će igrati u 1.HNL, doduše na suprotnim stranama, Roko za Zagreb, a Andrija za Zadar. Momci, sretno!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije