Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

NERETVINA ŠKOLA

Bruno Petković i Josip Šutalo na popisu za Katar!

Objavljeno prije

Očekivano i apsolutno zasluženo igrači zagrebačkog Dinama Bruno Petković i Josip Šutalo na finalnom su popisu izbornika Zlatka Dalića za put na svjetsko nogometno prvenstvo u Katru.

Bruno i Josip prve nogometne korake napravili su u NK Neretvi a nogometnu izobrazbu su nastavili u školi nogometa Dinama.

Petković 2007. a Šutalo 2014. godine prešli su u Dinamo iz naše NK Neretva i nastavili svoj nogometni put u Zagrebu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Dečki sretno u Katru!

? FOTO IGRAČA: HNS-CFF

Sveznalica 7400xXpx

#hrvatska #reprezentacija #qatar2022

SEZONA 2023./2024.

MNK Sv. Roko Podrujnica osigurao svoj prvi naslov Prvaka UMA Metković lige

Objavljeno prije

Foto: fb MNK Sv. Roko Podrujnica

U prepunoj Gradskoj sportskoj dvorani Metković sinoć je odigrano pretposljednje kolo UMA Metković lige, a u derbiju kola MNK Sv. Roko Podrujnica je pobijedio glavnog konkurenta za naslov AMNK Opuzen sa 6:1 (0:0) te tako osigurao svoj prvi naslov Prvaka.

– Ovim putem želimo čestitati svim ekipama koje su sudjelovale u ovogodišnjoj ligi a posebno našim rivalima iz Opuzena na junačkoj borbi do zadnjeg kola.

Ekipa Podrujnice po prvi puta u svojoj povijesti osvojila je UMA Metković ligu! Hvala svim našim navijačima i svim onima koji su dugi niz godina branili boje Podrujnice te napokon dočekali naslov.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Iza nas ostaje još jedno kolo protiv ekipe MNK Crni Put koja se igra u ponedjeljak. Dođite još jednom i podržite nas u posljednjem susretu ove sezone i još jednom s nama proslavite dugoočekivani naslov Prvaka! – objavili su iz MNK Sv. Roko Podrujnica.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije