Ostanimo u kontaktu

PRVENSTVO HRVATSKE U KARATEU

Bronca za Duju Žderića (Karate klub Metković) u prvom danu natjecanja

Objavljeno prije

Karate klub Metković u subotu je nastupio na Prvenstvu Hrvatske u borbama za mlađe uzraste u Rijeci, koje se održava 17.-18. listopada ove godine, gdje će među 490 natjecatelja pokazati što su njihovi članovi pripremili kroz cijelu godinu treniranja, sve s jedinim ciljem, a to je popeti se na postolje i biti jedan od 4 najbolja u državi.

Prvi dan natjecanja za KK Metković nastupio je samo Duje Žderić koji je u kategoriji 2009 godište – 50 kg, prošao prvo kolo u drugom izgubio od finaliste na izjašnjavanje sudaca kod neriješenog rezultata, da bi u repasažu, pobjedom 2:0 osvojio brončanu medalju.

Prvenstvu Hrvatske u borbama za mlađe uzraste, Duje Žderić

Danas za KK Metković nastupa 7 natjecatelja, Duje Mihaljević, Ante Leontić, Katja Jerković, Ema Galov, Dora Galov, Anja Pokrajac i Josip Ćerlek.

Svi natjecatelji su u dobroj formi, a predsjednik kluba Kristijan Krstičević i glavni trener Denis Žderić koji su u pratnji natjecatelja, vjeruju da će i drugi dan natjecanja biti plodonosan za klub, jer uprkos virusu, klub je bez prestanka, a i dijelom vremena i video treningom održavao formu i kvalitetu natjecatelja, s jednim ciljem da bude među najboljim klubovima u državi, što žele i dokazati na ovom prvenstvu.

Već kontinuirano svake godine KK Metković donosi medalje sa Prvenstva Hrvatske, te njegovi natjecatelji ulaze u mlađu reprezentaciju Hrvatske, te su do sada osvojili dva srebra i dvije bronce nastupajući za reprezentaciju na međunarodnim službenim prvenstvima, gdje su predstavljali Hrvatski karate.

GODIŠTE 2008.

Održane 1. Dječje sportske igre ‘Preko’

Objavljeno prije

U organizaciji četiri metkovska kluba – Karate kluba Knez Domagoj, ONK Metkovića, Biciklističkoga kluba Metković te RA Jerkovac, a uz potporu Grada Metkovića, danas su na igralištu ONK Metkovića održane 1. Dječje sportske igre Preko.

Više od stotinjak djece uzrasta 2008. godišta i mlađega natjecalo se u različitim disciplinama poput potezanja konopa, štafete, trčanja u vreći  itd.

S obzirom da je prošlu godinu obilježila pandemija koronavirusa te većina klubova nije imala natjecanja, svrha 1. Dječjih  sportskih igara Preko je promicati sport u Metkoviću te zdrave načine življenja.

Igrama je nazočio i predstavnik Grada Metkovića, predsjednik Sportske zajednice grada Metkvića, Ante Zovko, a svi natjecatelji dobili su diplome za sudjelovanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije