Ostanimo u kontaktu

S OPTIMIZMOM PROTIV BISTONA

Boćari Metkovića u 14. kolu putuju u Brela

Objavljeno prije

Poraz boćara Metkovića prošle subote u susretu s Zrinjevcem u Metkoviću nije umanjio optimizam glede nastojanja za opstanak u prvoligaškom društvu.

U subotu će Metkovci na put do obližnje Makarske, odnosno Brela gdje će iskušati svoja umijeća u susretu s Bistonom, ekipom koja je osigurala opstanak i u kojoj igra jedan od najboljih boćara, Metkovac Vedran Crnčević.

Nekada su ta dva kluba vodili bespoštednu bitku za ulazak u prvu ligu, a danas su Breljani, kad su bodovi u pitanju, u značajnoj prednosti.

Ipak, prijatelji boćanja razmišljaju o tomu je li došlo vrijeme da i Metković ostvari pobjedu na gostovanju i tako stvori dobre temelje da u nastavku prvenstva osigura opstanak u elitnom stupnju natjecanja.

Unatoč zdravstvenim problemima, iskusni boćar Mile Vidović vratio se u ekipu s nakanom da pomogne, upravo u vrijeme velike krize rezultata. On, Dodig, Grbić, Krstičević i ostali metkovski boćari imaju i iskustvo i znanje da svom klubu osiguraju opstanak. Za to su im potrebne najmanje dvije pobjede do konca prvenstva.

Vodeći na ljestvici je Vargon Rijeka s 36 bodova.

ONK METKOVIĆ

Barba darivao Školu, Uprava i treneri polaznike

Objavljeno prije

Da Covid 19 ne može baš sve poremetiti pokazuje i jučerašnji događaj na nogometnom igralištu ONK Metkovića gdje je u revijalnom tonu službeno završena još jedna sezona.

Uz same trening-utakmice klupskih kategorija tradicionalno su i dodijeljena priznanja najboljim strijelcima kluba, jer nogomet se ipak igra za golove i publiku.
Tako su pred mnogobrojnom publikom nagrade za najbolje strijelce kluba u sezoni 2019/2020 zasluženo osvojili:

⚽️ PREDNATJECATELJI U8
🏆 Noa Antonini

⚽️ POČETNICI U10
🏆 Mile Konjevod

⚽️ MLAĐI PIONIRI U12
🏆 Roko Kežić (odsutan)

⚽️ MLAĐI KADETI U14
🏆 Mile Družijanić

⚽️ JUNIORI U17
🏆 Nikola Bošnjak

Cjelokupni događaj dodatno je uveličao dugogodišnji član HNS-a i veliki prijatelj ONK Metković Nikša Martinac koji je školi nogometa donirao lopte i opremu za treniranje, kojemu se ovim putem iz Kluba zahvaljuju. Nakon svih dodijela i primopredaja svi akteri događaja su se u opuštenoj atmosferi podružili ispred klupskih prostorija.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije