Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

POČINJE PRVOLIGAŠKO BOĆARSKO PRVENSTVO I U SKUPINI JUG

Boćari Metkovića na otvaranju sezone domaćini Komolcu

Objavljeno prije

Od ove sezone nema jedinstvene Prve boćarske lige koja je podijeljena u skupine, a boćari prvoligaša Metkovića natjecat će se u južnoj skupini koja broji osam klubova.

Prvi gost boćara Metkovića, u subotu 31.listopada, bit će BK Komolac, a utakmica počinje u 15 sati, bez nazočnosti gledatelja u Boćarskom domu u Metkoviću.

Tijekom višemjesečne stanke dogodile su se značajne promjene u BK Metković, kako u igračkoj tako i u stručnoj strukturi.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Došli su novi igrači: Antonio Prlaguzić, Ivica Krstičević (povratnik iz BK Slivno), Ivo Kaznačić, Matko Gabrić, Stjepo Šegedin i Karmelo Vučković, a momčad je napustio Ante Sršen.

Tako će za metkovskog (južnog) prvoligaša zaigrati: Markica Dodig, Andrija Čorluka, Mate Čorluka, Mile Vidović, Ivica Krstičević, Jure Krstičević, Antonio Prlaguzić, Ivan Kežić, Đorđe Grbić, Matko Gabrić, Stjepo Šegedin, Karmelo Vučković, Ivo Kaznačić, i Dubravko Lažeta.

Sveznalica 7400xXpx

Jure Krstičević uoči utakmice s Komolcem je rekao:

– Nastojat ćemo pobijediti, iako je Komolac vrlo uigrana momčad. Naš cilj su rezultati koji nam mogu osigurati prvoligaški status u novoj (sljedećoj) sezoni. To mžemo ostvariti plasmanom od prvog do trećeg mjesta na ljestvici, – rekao je Krstičević.

1. ŽNL - LIGA VETERANA

Veterani Neretve novu sezonu otvorili pobjedom protiv Konavljanina

Objavljeno prije

Veterani NK Neretva pobjedom su zakoračili u novu prvenstvenu sezonu u 1. ŽNL – Liga veterana, sinoć su u Metkoviću bolji bili od Veterana NK Konavljanin s rezultatom 4:0 (3:0).

Pogotke za Neretvu su postigli, prošlogodišnji prvi strijelac lige Mario Tutavac, koji i novu sezonu otvara furiozno, s tri komada u mreži gostiju iz Čilipa. Uz njega se u listu strijelaca u drugom poluvremenu upisao i Filip Majić te postavio konačnih 4:0 za Neretvu.

Sastav NK Neretva: 1 Antonio Kuran (v), 12 Zoran Bubalo (v), 00 Mile Bebić⁩, 4 ⁨Darko Zeljić, 5 Mišo Obradović⁩, 6 Tomislav Miletić, 7 Mario Gujinović, 8 Mario Galov, 9 Josip Galov, 13 Filip Majić, 19 Ivan Galov⁩, 20 Neven Majić, 21 Mario Tutavac, 22 Mile Jerković, 44 Darko Glavan, 77 Mislav Vučković, 12 Zoran Bubalo (C). Trener: Goran Galov.
Predstavnik kluba: Boris Galov.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Odgođeni susret 1. kola protiv HNK GOŠK Dubrovnik veteran 79 na rasporedu je u četvrtak, 7. prosinca u Gospinom polju u Dubrovniku.

1. ŽNL – Liga veterana – Lista strijelaca nakon 2. kola

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije