Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

BRELJANI BEZ PROBLEMA DO POBJEDE

Boćari Bistona uvjerljivi pobjednici u derbiju s Metkovićem

Objavljeno prije

Boćari Bistona iz Brela slavili su u derbiju s boćarima Metkovića, 4:22 !

Gotovo da se i ne sjećamo tako izrazitog poraza Metkovića na vlastitom terenu u zadnjih nekoliko godina.

Ipak, treba reći da su Breljani predvođeni Vedranom Crnčevićem pokazali više, da su bili precizniji i kvalitetniji te da opravdano drže prvo mjesto, ispred  Metkovića koji sada zaostaje 7 bodova.

Već u prvim disciplinama gosti su pokazali koji im je cilj, poveli su 2:8, zatim su u brzinskom izbijanju postigli rezultat 29:44, te su uvećali svoju prednost na 2:10.

Tri  i pol sata prije kraja susreta na semaforu je pisalo: 4:14, a 25 minuta prije kraja i 4:16.

Sve do kraja susreta Breljani su sve konce igre držali u svojim rukama te su stalno uvećavali svoju prednost do konačnih 4:22 i sigurne pobjede. Zasluženo!

OČEKIVANI NASTAVAK PRVENSTVA ZA 4 TJEDNA

RK Metković Mehanika: još je dugo do nastavka prvenstva

Objavljeno prije

Autor

Rukometaši Metković Mehanike marljivo vježbaju u svojoj dvorani i pripremaju se za nastavak prvenstva. Od prekida natjecanja zbog epidemije korona virusa prošla se tek dva tjedna, a do najavljenog ili mogućeg nastavka ostala su još četiri tjedna odnosno pet prvenstvenih utakmica.

Posve je jasno da ni trenerima ni igračima nije nimalo lako tempirati pripreme s obzirom na to da se radi o duljem prekidu, ali iz te kože ne može se, pa svi, kako doznajemo uredno obavljaju svoje zadaće.

U momčadi nema nikakvih promjena, svi igrači rade, vježbaju i nastoje zadržati kontinuitet u svim aktivnostima.

I naši rukometaši, uostalom kao i mnogi drugi, unatoč nemogućnosti igranja dokazuju da vole sport kojim se bave i klub čije boje brane, a sve u nadi da će opaki virus nestati s lica zemlje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije