Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MALI NOGOMET

Bliži se četvrto izdanje MMT ‘Eugen Erjauc’

Objavljeno prije

mmt-eugen-erjauc

Uskoro počinje sezona malonogometnih turnira na otvorenom, tim povodom MNK Killersi najavljuje četvrto izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira Eugen Erjauc, koji ove godine ima i humanitarni karakter. Naime, nedavno su MNK Killersi i UOSI Prijatelj potpisali Povelju o prijateljstvu kojom se obvezuju da će cjelokupan prihod s ovogodišnje tombole donirati u Zakladu Neretvansko srce.

Turnir se igra na ŠRC Orašina, na male golove, sa 3+1 igrača. Ovogodišnje izdanje igra se od 30. lipnja do 18. srpnja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prošle godine na malonogometnim turnirima je zabilježena dominacija ekipa s desne strane Metkovića, pa tako ako na ovogodišnjem izdanju pobijedi MNK Crni put, dobivaju u trajno vlasništvo, inače prijelazni, trofej Sv.Ilija. Podsjetimo, nakon što je 2011. trofej osvojila ekipa Caffe Bar Vibe, 2012. i 2013. godine trofej osvaja MNK Crni put.

Turnir od 2013. godine ima i žensku konkurenciju, u kojoj je prošle godine slavila ekipa ŽMNK Vrgorac. Dodajmo tome da je nedavno osnovani ŽMNK Killersi u svojoj prvoj utakmici pobijedio ŽMNK Vrgorac sa 1:0.

Poznati metkovski sportaši i udruge odlučili su darovati svoje dresove kao nagrade za tombolu, pa ovim putem organizatori pozivaju sve druge koji žele pomoći donacijom u organizaciji turnira da se obrate u MNK Killersi, ili sa nagradama za tombolu u Udrugu Prijatelj.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije