Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

MEMORIJAL

Biciklisti vozili još jednu biciklijadu u spomen na Igora Penavu

Objavljeno prije

Još jedna Memorijalna biciklijada u spomen na nikad zaboravljenog Igora Penavu vožena je proteklog vikenda.

U Metkoviću 16.listopada, u 9:00 sati, krenula je prema Baćinskim jezerima Memorijalna biciklijada u spomen na Igora Penavu, u organizaciji Biciklističkog kluba Relax.

Službeni početak programa bio je na Baćinskim jezerima u 11 sati gdje su se biciklistima pridružili članovi iz Ploča, ali i prijateljski klubovi iz Metkovića, Ljubuškog i Čapljine. Sudjelovali su i dragi rekreativci iz cijele doline Neretve, a posebno je bilo lijepo vidjeti roditelje pok. Igora koji svake godine podržavaju ovu memorijalnu biciklijadu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Bicikliralo se kroz grad Ploče, oko Baćinskih jezera te se ponovno vratilo na jezera, kod Tace, gdje je bio upriličen ručak u organizaciji Lovačkog društva Vranjak iz Ploča.

Spojila se suradnja Policijske postaje Metković i Ploče, Relaxa i Lovačkog društva Vranjak….

BK Relax ovim putem zahvaljuje svim sudionicima biciklijade i onima koji su joj pripomogli na bilo koji način (Lovačkom društvu Vranjak, pekari Ploče, Denisu Žderiću na “osvježavajućem” piću, Daliboru Talajiću na logističkoj podršci, Gradu Pločama kao pokrovitelju, medijskim pokroviteljima i naravno, Taci koji je nesebično ustupio prostor i bio uvijek spreman pomoći…)

“Dragi naš Igore, bilo je baš onako kako ti voliš, veselo, lagano, mnogo druženja, smijeha, hrane, pića, vožnje, nasmijanih lica tvojih Pločana i Metkovaca.”

Biciklistički klub Relax

DANAS SE IGRA PRVA ZAOSTALA UTAKMICA

Rukometašice Metkovića kod kuće igraju sa Zadrom

Objavljeno prije

Autor

Rukometašice Metkovića u drugoligaškom stupnju natjecanja do sada su odigrale šest utakmice i prikupile četiri boda te se nalaze na šestom na ljestvici. Zbog poznatih (epidemioloških ) okolnosti morale su biti odgođene čak tri utakmice, sa Zadrom, Sinjom, i Orkanom.

U subotu, 4.prosinca s početkom u 16 sati Metkovke će na svom parketu ugostiti  ŽRK Zadar, ekipu koja ima samo dva boda. No bez obzira na skromnu bodovnu zalihu Zadranki,  igračice ŽRK Metković moraju igrati kako najbolje mogu i znaju. Inače, pokazale su da znaju i da mogu i da svom klubu žele donositi nove uspjehe. Kako stoji u službenom rasporedu, već sutra, dakle 5.12. Metkovke bio trebale otputovati u Sinj i odraditi utakmici iz 6.kola, a onda 12.prosinca trebale bi otputovati u Dugi Rat i odigrati utakmicu iz 4.kola s Orkanom.

Zaista, pred našim rukometašicama dosta je teško razdoblje, nadamo se i uspješno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije