Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

MEMORIJAL

Biciklisti vozili još jednu biciklijadu u spomen na Igora Penavu

Objavljeno prije

Još jedna Memorijalna biciklijada u spomen na nikad zaboravljenog Igora Penavu vožena je proteklog vikenda.

U Metkoviću 16.listopada, u 9:00 sati, krenula je prema Baćinskim jezerima Memorijalna biciklijada u spomen na Igora Penavu, u organizaciji Biciklističkog kluba Relax.

Službeni početak programa bio je na Baćinskim jezerima u 11 sati gdje su se biciklistima pridružili članovi iz Ploča, ali i prijateljski klubovi iz Metkovića, Ljubuškog i Čapljine. Sudjelovali su i dragi rekreativci iz cijele doline Neretve, a posebno je bilo lijepo vidjeti roditelje pok. Igora koji svake godine podržavaju ovu memorijalnu biciklijadu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Bicikliralo se kroz grad Ploče, oko Baćinskih jezera te se ponovno vratilo na jezera, kod Tace, gdje je bio upriličen ručak u organizaciji Lovačkog društva Vranjak iz Ploča.

Spojila se suradnja Policijske postaje Metković i Ploče, Relaxa i Lovačkog društva Vranjak….

Sveznalica 7400xXpx

BK Relax ovim putem zahvaljuje svim sudionicima biciklijade i onima koji su joj pripomogli na bilo koji način (Lovačkom društvu Vranjak, pekari Ploče, Denisu Žderiću na “osvježavajućem” piću, Daliboru Talajiću na logističkoj podršci, Gradu Pločama kao pokrovitelju, medijskim pokroviteljima i naravno, Taci koji je nesebično ustupio prostor i bio uvijek spreman pomoći…)

“Dragi naš Igore, bilo je baš onako kako ti voliš, veselo, lagano, mnogo druženja, smijeha, hrane, pića, vožnje, nasmijanih lica tvojih Pločana i Metkovaca.”

Biciklistički klub Relax

SEZONA 2023./2024.

MNK Sv. Roko Podrujnica osigurao svoj prvi naslov Prvaka UMA Metković lige

Objavljeno prije

Foto: fb MNK Sv. Roko Podrujnica

U prepunoj Gradskoj sportskoj dvorani Metković sinoć je odigrano pretposljednje kolo UMA Metković lige, a u derbiju kola MNK Sv. Roko Podrujnica je pobijedio glavnog konkurenta za naslov AMNK Opuzen sa 6:1 (0:0) te tako osigurao svoj prvi naslov Prvaka.

– Ovim putem želimo čestitati svim ekipama koje su sudjelovale u ovogodišnjoj ligi a posebno našim rivalima iz Opuzena na junačkoj borbi do zadnjeg kola.

Ekipa Podrujnice po prvi puta u svojoj povijesti osvojila je UMA Metković ligu! Hvala svim našim navijačima i svim onima koji su dugi niz godina branili boje Podrujnice te napokon dočekali naslov.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Iza nas ostaje još jedno kolo protiv ekipe MNK Crni Put koja se igra u ponedjeljak. Dođite još jednom i podržite nas u posljednjem susretu ove sezone i još jednom s nama proslavite dugoočekivani naslov Prvaka! – objavili su iz MNK Sv. Roko Podrujnica.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije