Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

KARATE

Ante Krstičević uspješan na nastupu za Hrvatski karate savez u Slovačkoj

Objavljeno prije

Ante Krstičević (1)

Ante Krstičević, natjecatelj Karate kluba Metković danas je, 10. 03., nastupio za Hrvatski karate savez na GRAND PRIX SLOVAKIA u Bratislavi.

U Antinoj kategoriji kadeti – 63 kg, nastupilo je 47 natjecatelja. Ante se plasirao u ukupnom poretku na 9. mjesto.

Ante je u prvom kolu pobijedio Mađarskog reprezentativca, da bi nakon toga izgubio od domaćina Slovaka, koji je potom nanizao sve pobjede do finala i osvojio zlatnu medalju. Time je Anti osigurao nastup za broncu.

U repasažu za brončanu medalju trebalo je pobjediti 5 borbi, da bi se plasiralo na treće mjesto. Ante je prvu borbu pobijedio Čeha sa 3:0, drugu borbu Mađara sa 2:1, ali u trećoj borbi gubi od Slovaka 1:0 u zadnjih 15 sekundi borbe, te se time plasirao na 9. mjesto od 47 natjecatelja. Da pojasnimo, u karateu nema 4, 6, 8 mjesta, već dva 3 mjesta, dva 5, 7, 9 itd.

Anti je ovo treći nastup za Hrvatski karate savez na vrlo jakim turnirima poput Svjetskog kupa za mlade, Balkanskog prvenstva škola i Slovakia open. Ante Krstičević je perspektivan borac koji će vrlo brzo uzeti medalju i na ovakvim turnirima.

Anti čestitamo i želimo sretan povratak kući!

Karate klub Metković

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije