Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KARATE KLUB METKOVIĆ

Ante Krstičević srebreni na Kupu šampiona u Podgorici

Objavljeno prije

IMG_20181008_102348 - Copy

Jučer je Karate klub Metković nastupio na međunarodnom karate turniru u Podgorici, Montenegro, povodom 45 godina postojanja organizatora ovog turnira, Karate kluba Omladinac. Na ovom prestižnom turniru nastupilo je 65 klubova iz 8 zemalja, sa 892 natjecatelja.

Sveznalica 7400xXpx

Karate klub Metković imao je namjeru nastupiti sa kadetskim timom, ali zbog povreda i bolesti drugih natjecatelja, nastupio je sa samo Ante Krstičević. Ante je nastupio kategoriji kadeti -70 kg, u kojoj je bilo 14 boraca. Ante je prvu borbu pobijedio 3:0, drugu borbu sa 2:0, kao i treću gdje sa 2:0 osigurava finalnu borbu. U finalnoj borbi oko 30 sec pri rezultatu 0:0, Ante je nažalost povrijedio i ištetio palac desne ruke i nije mogao nastaviti borbu, te osvojio srebrenu medalju.

Kadetskom i juniorskom timu KK Metković koji broji 9 boraca predstoji državno natjecanje koje će se održati u Rijeci u studenom mjesecu, a prije toga će odraditi još tri kontrolna turnira u Hrvatskoj, Crnoj Gori i BiH nakon kojih će trenerski tim odrediti one koji će predstavljati klub i naš grad na državnom prvenstvu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Tekst/foto: Denis Žderić / Karate klub Metković

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Sveznalica 7400xXpx

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije