Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

SPLIT KARATE KUP

13 novih medalja za Karate klub Metković

Objavljeno prije

Natjecatelji Karate kluba Metković jučer su nastupili na 5. Split Karate Kupu. Na natjecanju je nastupilo 474 natjecatelja iz 30 klubova iz Hrvatske, BiH i Crne Gore.

Karate klub Metković pod vodstvom trenera Pavlovića i Žderića nastupio je s 19 mlađih natjecatelja u borbama. Tom prilikom, osvojili su 13 medalja. Od sedam finalnih borbi samo jednu su natjecatelji KK Metković uspjeli realizirati u zlato. Lucija Jakić se popela na tron, dok su Filip Prusac, Nedjeljko Prusac, Mila Vekić, Mihaela Bebić, Marko Marković i Ivano Padovan osvojili srebrene medalje. Brončane medalje uzeli su Mateo Grmoja, Lovre Lorenco Barišić, Maslać Luca, Mirko Matić, Nicole Petković i Roko Barišić.

Nastupili su još Ela Bezer, Ana Maslać, Ana Marija Kapović, Ena Nižić, dok su Gabrijela Bebić i Gabrijel Turudić prve borbe vodili 6:1 i 5:0, ali su sudačkim odlukama dobili 5 kazni i ostali bez borbi za medalje.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

NK NERETVA

Završeni radovi na uređenju svlačionica igrališta ‘Iza Vage’

Objavljeno prije

Radovi na uređenju seniorske svlačionice igrališta ‘Iza Vage’ uspješno su završeni, čime je ostvarena još jedna investicija u sportsku infrastrukturu Grada Metkovića, izvijestio je gradonačelnik Dalibor Milan.

Ovaj projekt ima za cilj stvoriti kvalitetnije uvjete za treniranje sportaša.

Obnova je obuhvatila širok spektar radova, uključujući stolarske radove, potpunu izmjenu instalacija vode i struje, postavljanje nove keramike, te zamjenu otvora i sanitarija.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ukupna vrijednost projekta iznosi približno 43 tisuće eura bez PDV-a. Investitor je Ustanova za kulturu i sport Metković, dok je financiranje osigurao Grad Metković.

– Ovaj projekt predstavlja značajan korak naprijed u razvoju sportske infrastrukture, omogućujući sportašima bolje uvjete za treninge i natjecanja, – poručio je Milan.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije