Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

LOKALNI IZBORI

Vinko Dragović s kandidatima za Gradsko vijeće i prijateljima organizirao neformalno druženje

Objavljeno prije

HNS - druženje

Kandidat HNS-a za gradonačelnika Metkovića, Vinko Dragović s kandidatima za Gradsko vijeće i prijateljima danas je organizirao neformalno druženje u novim prostorijama HNS-a Metković.

– Uspješno smo predali kandidature za Gradsko vijeće i kandidata za gradonačelnika Grada Metkovića. Hvala svim članovima i simpatizerima koji su pomogli da naše ideje i vizije podijelimo s građanima Metkovića i omogućimo im jedan drugačiji izbor. Fokus kampanje stavljamo na programske elemente i pripremamo aktivnosti do samih izbora. Danas smo se skupili na neformalnom druženju kako bi se zahvalili i družili sa članovima, simpatizerima i gostima, te prezentirali naše nove prostorije koje će biti otvorene za javnost svakim radnim danom od 16 do 18 sati. Svim kandidatima za gradonačelnika i Gradsko vijeće želim puno uspjeha i sreće te se nadam korektnoj borbi.

Kandidate s liste možete poimenično pronaći ispod na službenom dokumentu GIP-a Metković.

HNS

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije