Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA GO HSS-a METKOVIĆ

Renato Vučković novi predsjednik metkovskog HSS-a

Objavljeno prije

Renato VučkovićU četvrtak, 15. veljače 2018. godine u Zgradi političkih stranaka održana je Izborna skupština Gradske organizacije HSS-a Metković.

Temeljem Statuta HSS-a i Odluke Glavnog odbora HSS-a o izbornom procesu unutar ustrojstvenih oblika HSS-a, Izbornoj skupštini Gradske organizacije HSS-a prisustvovali su članovi odbora Gradske organizacije HSS-a koji su platili članarinu HSS-a za 2017. godinu (uključujući i dužnosničku članarinu HSS-a ukoliko su korisnici iste) na temelju izvješća Tajništva Središnjice HSS-a.

Za predsjednika je jednoglasno izabran Renato Vučković.

Uz novoizabranog predsjednika Vučkovića izabrana su i dva potpredsjednika – Ivan Goluža i Filko Volarević.

Tajničke poslove obavljat će Katica Martinac, a blagajničke Nataša Vučković Vladimir.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

U svom obraćanju, novoizabrani predsjednik zahvalio se svim članovima Izborne skupštine na ukazanom povjerenju i izboru.

Komentirajući aktualna događanja u stranci, istaknuo je da veliki broj članova HSS-a u Metkoviću već duže kritički gleda na način na koji vodstva HSS-a vrludajući s desna u lijevo pokušavaju pozicionirati HSS na državnoj razini.

Sveznalica 7400xXpx

Vezano za ostavku i istupanje iz stranke dugogodišnjeg uspješnog predsjednika gradske i županijske odganizacije HSS-a, gospodina Stipe Gabrića, Vučković je istaknuo kako su ostavka i istupanje posljedica nekorektnog odnosa trenutnog vodstva stranke prema njemu, a i prema članstvu u cijeloj dolini Neretve. Iako više nije član stranke, gospodin Stipo Gabrić i dalje ostaje prijatelj kako članova gradskog HSS-a, tako i mnogih drugih građana Metkovića.

Što se tiče odnosa prema aktualnoj vlasti u Gradu Metkoviću, izjavio je da će od HSS-a imati podršku sve dok u svom radu budu odgovorni prema svima, a ne samo prema nekima.

Zaključio je kako je stranka na gradskoj razini jedinstvena i moćna i nitko ne smije zanemariti činjenicu da je po broju članova HSS najbrojnija stranka na području Grada Metkovića te broji oko 800 članova.

Obraćanje je završio krilaticom HSS-a: Vjera u Boga i seljačka sloga.

Gradska organizacija HSS-a Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije