Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

DALIBOR MILAN ODGOVORIO JAMBI

Milan: Radna mjesta su prioritet mog izbornog programa, ali mnogi zaborave na potrebite

Objavljeno prije

Dalibor Milan

U svom socijalnom programu, čiji sam dio izložio 13. ožujka ove godine, obećao sam da ću se zalagati za bolju skrb za starije i nemoćne kao i one lošijega socijalnog stanja.

Gospodin Stipo Gabrić Jambo objavio je u medijima, dana 22. ožujka 2017., kako takve mjere nisu potrebne pored Centra za socijalnu skrb, metkovskih župa, udruga, Caritasa i.t.d. te kako je rješenje za sve probleme otvaranje novih radnih mjesta.

Otvaranje novih radnih mjesta zauzima najznačajnije mjesto u mome programu i tome ću posvetiti najveći dio svojih napora .Bojim se da to nije rješenje problema za bolesne osobe, osobe starije dobi i loše pokretne osobe.
Radna mjesta u ovome gradu izgubljena su zbog lošeg načina vođenja gospodarske politike proteklih dvadesetak i više godina. Preduvjeti se ne stvaraju preko noći, jer je to dugotrajan i zahtjevan posao, kojem ću kao gradonačelnik posvetiti najveću moguću pažnju.

Mjere socijalne politike koje sam predložio, nisu u suprotnosti s radom Centra za socijalnu skrb, Caritasa i udruga, već su zamišljene kao njihov komplementarni dio i trebaju se sa svima spomenutima dopunjavati i objediniti u jedinstvenu politiku pružanja pomoći potrebitima.

Dalibor Milan, HDZ

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije