Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

24. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

Metković napokon dobiva poslovnu zonu, poznati kriteriji

Objavljeno prije

Sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića

U Zgradi političkih stranaka danas je održana 24. sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića, sadržavala je deset točaka dnevnog reda koje su na prijedlog predsjednika Marina Veraje jednoglasno usvojene.

Najzanimljivije točke vezane su za raspisivanje otvorenog javnog natječaja za prodaju gradskog zemljišta u Poslovnoj zoni Dubravica, za koju, prema riječima gradonačelnice Katarine Ujdur, postoji veliki interese investitora. Cijena zemljišta u poslovnoj zoni Duravica procijenjena je na 12 eura po m². Pri dodjeli zemljišta 70 posto bodova donosit će cjenivi kriteriji, dok će preostalih 30 posto otpasti na vrstu djelatnosti (poljoprivredne najveći broj bodova), visinu ulaganja potencijalnog investitora a dodatne bodove će imati i trgovačka društva i poslovni subjekti sa područja Grada Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Osim navedene točke jednoglasno je podržana odluka o osnivanju civilne zaštite i to četiri odreda: za vodu, ruševine, logistiku i opće namjene, te odluka o postupku pokretanja Savjeta mladih Grada Metkovića budući da je dosadašnjem istekao mandat. Vijeće će imati 9 članova biranih na razdoblje od tri godine.

Na kraju je jednoglasno prihvaćeno ponovno imenovanje ravnateljice Gradske knjižnice Metković Vesne Vidović na dosadašnju funkciju.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije